2010. október 30., szombat

Újabb bodajki adomány Kolontárnak

Újabb bodajki adomány Bodajk Város Önkormányzata, Fehérvárcsurgó Tűzoltó Egyesület és a Fejér Szövetség Baráti Kör Egyesület közösen szervezete meg az adománygyűjtést Kolontár lakói részére.

A felhívásra a két település lakossága és kereskedelmi egységeinek nagy része adományokat juttatott el a gyűjtőhelyekre. Adományok érkeztek más településekről is, név szerint: Pákozd, Gárdony, Székesfehérvár és Kincsesbánya. Az adományok tartalma: női, férfi, gyermek ruházat, tartós élelmiszerek, tisztítószerek, műszaki cikkek.
Egy család a felszámolt ruházati üzletükből megmaradt vadonatúj nadrágokat, felsőruházatot, télikabátokat, gyermek, női és férfi lábbeliket adományozott, melyek összértéke kb. 150.000 Ft. Bodajkon a központi gyűjtőhely a helyi tűzoltószertár, ahonnan az összes adomány 2010. október 17-én került elszállításra a rászorulók részére.
Ezek összértéke kb. 650.000 Ft. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a családoknak, magánszemélynek és kereskedelmi egységeknek a felajánlott adományokért! Pénzbeli adományt erre a számlaszámlaszámra lehet befizetni.
Kolontár község: 11748090-15427298-06540009
Horváth Imre
Fejér Szövetség Bodajk Baráti Kör Egyesület

Újabb bodajki adomány KolontárnakÚjabb bodajki adomány Kolontárnak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése