2010. október 7., csütörtök

Éppen most bontják a Velencei-tó keleti partját, és markológépekkel tövestől tépik ki a fákat a disznófejű városvezetés kaján vigyorával újabb gigaberuházás céljából....

Markoló munkagépekkel szedik ki a Velencei-tó keleti partján egy hosszabb szakaszon az ősöreg fákat, tövestől....




A "disznófejű nagyurak és nagyúrnők" azt hiszik mindent megtehetnek Velencén. A TERMÉSZET ( = ISTEN) ÉVTIZEDES MUNKÁJÁT bontják le, mert alacsony lelki tisztaságuk nem teszi lehetővé, hogy világosan gondolkodjanak. Súlyos oxigénhiányos értelmük eltompult, és a pusztításban lelik örömüket, minden nemű polgári tiltakozás ellenére.


BÖRTÖNBE VELÜK!!!!!!!!!

Angelika Egylet leveléből idézve:

"Nem lesz fakivágás" - ígérték nagytudásó politikusaink. 

Velencén a pláza és a műtengerpart építése érdekében elkezdték fölszámolni a 30 év alatt kialakult parkosított szabadstrandot, ezzel lehetetlenné téve az egyszerű magyar emberek pihenési lehetőségét (természetesen a mi pénzünkből). Mindamellett, hogy a települést gazdaságilag is lehetetlenné teszi a beruházás, elképesztő tájrombolással jár. Esztelen, pocsékoló, tájidegen, valós igényeket nélkülöző jelenségről van szó."

3 megjegyzés:

  1. Ez milyen érdekes!
    A Greguss Galéria "Elképzelt állatok" kiállítására pont egy disznófejű nagyurat vittem. Vannak sajnos egy páran, de túl kellene őket "szeretni?"
    Történjék bármi, az Emberek mi vagyunk, ők pedig...hát majd el-kínlódgatnak jövendő életeikben. Legalábbis a kiegyenlítődés elve ezt kívánja- és fogja létrehozni.
    Szeretettel: Regina

    VálaszTörlés
  2. Adjon Isten!

    Isteni szinten Isten, emberi szinten ember tervez és végez! Segítsünk magunkon, Isten is megsegít! Jól néznénk ki, ha mindent ráhagynánk az Öregistenre!

    Fizikai szinten is kezelni kell az ügyet, mert akkor "mi sem vagyunk különbek a deákné vásznánál". Szép és jó a felhalmozott karma, de ha a kár már bekövetkezett, jelen pillanatban itt Velencén kutyát-macskát nem boldogít, hogy egyesek mit fognak kínlódni következő életükben.

    A becstelen aljas gazembereket ki kell vetnie és taszítani a közösségből egyszer és mindenkorra, hogy ne tudjanak hatni az életünkre, a világunkra. Megfelelő jóvátételi megoldás mellett. Pl. közmunka (árokásás hetediziglen)

    Régen is ez volt a megoldás!!!!

    Ahhoz, hogy ez létrejöjjön, kell a JÓAKARATÚAKNAK TENNI A DOLGÁT!

    VálaszTörlés
  3. A jelenlegi vezetők semmiben nem különböznek az elődeiktől. Ezért nélkülözhetetlen a CIVIL KONTROLL. Hát csatlakozzon minden bejegyzett, vagy be nem jegyzett civil szervezet!
    Baráti üdvözlettel Atilla

    A „VÖRÖSISZAP” JELENSÉG
    TOVÁBBI KÁROKOZÁSÁNAK MEGELŐZÉSÉRE
    A MAGYAR SZENT KORONA ALAPÍTVÁNYA
    MEGSZÓLÍTVA MINDEN MAGYAR CIVIL SZERVEZŐDÉST EGGYÜTMŰKÖDÉST KEZDEMÉNYEZ
    Nyilvános adatbázis létrehozására:
    Az árvízveszélyekről, a veszélyes anyagok tározóiról, a hulladéklerakókról, a veszélyes üzemekről, egyéb fizikai, és szellemi károkozásokról. A vörösiszap, az árvízi iszap, a szatev-iszapok, a lejárt élelmiszerek, a kidobott statisztikai alapadatok, stb., adatokból következően lakókörzetenként, járásonként, megyénként a környezeti veszélyek és egészségügyi mutatók visszatérő elemzésére. Az emberi betegségek és halálokok statisztikáinak, a háziállatok pusztulási okának regisztrálását teljes körűen! Elindítjuk azokat a monitoring rendszereket, ahol az adatokat összegyűjtjük, és értékeljük.
    Létrehozzuk „A CIVIL KONTROLLT”, hogy az önkormányzatok, és a mindenkori kormány megtegyen mindent az állampolgárok egészséges életfeltételeiért.
    Közvetlen személyi, és intézményi felelősségről van szó.
    Kezdeményezzük, és felügyeljük:
    Haladéktalanul megoldatni a vörösiszap tározók semlegesítését, és a hasonlóan veszélyes további elhanyagolt ipari iszap tározó, víz-, talaj, levegőszennyező felszámolását, lakókörnyezetek felé való elszigetelését.
    A veszélyforrások és az állapot-jelző adatok rendszerezésének, gyűjtésének, felvételének rendszerét, intézményi és anyag és szakmai megindítását, jogilag megkérdőjelezhetetlen erővel felruházva. Az adatok eltitkolását vagy megsemmisítését a legsúlyosabb közösség ellenes bűnténynek minősítve.
    A teljes környezetvédelemi rendszer csődjének felszámolását. A bekövetkezett katasztrófában érintettek teljes, 100%-os kártalaníttatását, a tulajdonosok vagyonának terhére. A felelősök azonnali törvényi felelősségre vonását, a törvény teljes szigorával.
    Kiemelt, előre sorolt, állandó kérdéssé tesszük a szemléleti, törvényi és egyéb háttér feltételek javítását. Az együttműködésben részt venni szándékozók jelentkezését a civilkontroll.korona@gmail.com email címen várjuk.
    Bodajk 2010-10-10.
    Magyar Szent Korona Alapítvány
    Kuratóriuma

    VálaszTörlés