2011. szeptember 29., csütörtök

Október 4-én kedden Géczy Gábor lesz a Hétvezér Est vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Géczy Gábor: A tudomány jövője - a jövő tudománya avagy Hogyan tovább?

Géczy Gábor  lesz a Fejér Szövetség 97. Hétvezér Estjének vendége 2011. október 4-én, kedden este 7 órától, a székesfehérvári Műhely Kávézóban.
Az emberek jelentős része mára kiábrándult a tudományból. Elegük lett az egymásnak homlokegyenest ellenkezőt állító szakértőkből, a tudomány kreálta, élelmiszerként, gyógyszerként, kozmetikumként ránk zúduló mérgekből, a szőnyeg alá söpört problémákból, a hazudozásból. Egyre többünkben merül fel a kérdés: van-e jövője a tudománynak?
A mindenkori hatalmat elvtelenül kiszolgáló, jelenleg kifejezetten életellenes erőként működő elitklubok helyett létre jöhet-e az emberiség valós céljait segítő, az életet és csak az életet szolgáló társadalmi mozgalom: az új tudomány? 
Melyek a szabályai, mik a korlátai, milyen erkölcsökre épülhet a jövő tudománya? Lehet-e egyszerű, mindenki által érthető? Képes-e választ adni az emberiség valódi kérdéseire? Segít-e az előttünk álló nehéz idők túlélésében? Az est folyamán ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ, és aki keres - talál! (GG)


Az előadás helye: Műhely Kávézó, Szfvár, Ady Endre utca 11.
Időpontja: 2011. október 4  (kedd) 19:00-21:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése