2011. szeptember 12., hétfő

Kertész Ákos "persona non grata" - magyarul: nem kívánatos hazánkban!

A Magyar Köztársaság számára nemkívánatos személynek nevezte a Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága (MAG) szeptember 9-én kelt állásfoglalásában a magyarságot meggyalázó Kertész Ákost, és felszólította, hogy hagyja el Magyarországot, majd mondjon le magyar állampolgárságáról. Az állásfoglalást dr. László Jenő, a MAG ügyvezető elnöke jegyzi, aki az Antall kormány idején címzetes államtitkári rangban a Hadiipari Hivatal vezetője volt.

A magyarokat „genetikusan alattvaló”-nak – röfögő disznó, aki „se tanulni se dolgozni nem tud és nem akar” – nevező Kertész Ákos megnyilvánulása folytatja azt a magyargyalázó sorozatot, amely Landeszmann György budapesti vezető főrabbi 1993-ban tett kijelentésével kezdődött, mely szerint, ha kivonnák a magyar kultúrából a zsidókat, „akkor nem maradna más mint a bőgatya és a fütyülős barack”. Akkor még Antall József miniszterelnök is tiltakozott az elhangzott kijelentés miatt, és Landeszmann lemondott minden tisztségéről, majd Kanadába emigrált.

Alább továbbítjuk a MAG állásfoglalásának teljes szövegét.

MVSZ Sajtószolgálat
7284/110911

Magyar Alkotók és Gondolkodók
            Társasága MAG
                9.Pk.60.836/1995/14

MAG állásfoglalás!

Meggyalázta szülőföldjét, nemzetét és honfitársait Kertész Ákos, magát írónak valló, magyar állampolgár akit Kossuth-díjjal(2008), Magyar Köztársaság Érdemrenddel(2004) és Budapest díszpolgára(1972,1984) címmel tüntettek ki.
Az Amerikai Népszavához – főszerkesztő és tulajdonos Bartus László – küldött nyílt levelében többek között a következőket írja:

„A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magához kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amely se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

Ez az ember átlépett egy határt ahonnan visszatérés nincs. Elszakított minden köteléket ami a magyarsághoz való tartozását jelentette. Ez az ember a Magyar Köztársaság számára nem kívánatos személy kell, hogy legyen!

Ez az ember a Magyar Államtól és a fővárostól kapott kitüntetések viselésére érdemtelenné vált, ezért azok visszavonását  az illetékes szerveknek haladéktalanul eszközölniük kell!

Ez az ember méltatlan a magyar állampolgárságra! Mivel a Magyar Köztársaságban senkit nem lehet magyar állampolgárságától megfosztani, vagy magyar állampolgárt a Magyar Köztársaság területéről kiutasítani (Magyar Köztársaság Alkotmánya 69.&(1)), felszólítjuk, hogy önként távozzon Magyarországról! Válasszon magának más hazát, és éljen az 1993. évi LV. a magyar állampolgárságról szóló törvény 8.&(1) bekezdésében foglaltakkal miszerint: „A külföldön lakó magyar állampolgár – a köztársasági elnökhöz címzett nyilatkozatában – lemondhat magyar állampolgárságáról ……”.

Budapest, 2011-09-09.

                                            Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága nevében
                                                                                  
                                                                                    Dr. László Jenő
                                                                                    ügyvezető elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése