2011. szeptember 28., szerda

Emberek! Magyarok! Értsetek végre szót! Értelmeset!

Kedves Barátaim!

Nem először és nem is utoljára fogom hangsúlyozni, hogy a Fejér Szövetség egyetlen képviselőt ismer el a mai országgyűlésnek nevezett gyülekezetben elfogadható és hiteles (legitim) képviselőnek.

Azt az egyetlen képviselőt, aki párthoz tartozásától függetlenül, sőt, a pártvezetés tanácsa ellenére is 2010. március 28-án, Virágvasárnap, ünnepélyes keretek között még a megválasztása előtt nyilvános esküvel megerősítve polgárjogi szerződésre lépett választóinak képviselőivel, amelyben - többek között - visszahívhatóságot vállalt a jelenlévő állampolgárok előtt, amennyiben szerződést megszegné avagy nem történelmi alkotmányunk szellemében teljesítené képviselői feladatait.

A szerződés és az eskü szövege: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0By-5OsCP8m_nMjc0YjM1NWUtNDUwNy00NzM2LThiMmMtOTNjNDAxNDg5OGQ2&hl=en_US
és a Képviselőjelölti Esküről készült virágvasárnapi felvétel: http://www.youtube.com/watch?v=m-pmvA_Gmec&feature=player_embedded

Az akkor még a Magyarok Szövetsége keretei közt működő, azonban az MSZ-ben egyre nyilvánvalóbbá váló eredeti céljaitól eltérő gyakorlat és a pártosodás jelenségei miatt 2011. júniusától kezdve független megyei társadalmi szövetségként működő Fejér Szövetség rajta kívül senkit, de senkit, sem FIDESZ, sem JOBBIK, sem semmilyen párt vagy más érdekcsoport képviselőjét nem ismeri el képviselőjének, országgyűlési képviselőnek abban a házban, amit ma melegedőnek használnak igen sokan mentelmi jogaikkal élve minden alapjogi, polgárjogi és történelmi felelősségüket feledve és feledtetni kívánva.

Emberek! Magyarok! Hallgassátok meg őt! Értsetek szót végre! Figyeljetek Dr. Rozgonyi Ernőre, az egyetlen "legitim" országgyűlési képviselőre! Legyen minden magyar állampolgárnak az ő kiállása a maga helyén, a maga hatáskörében példa a jövőre nézve!


Dr. Boór Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése