2011. május 5., csütörtök

Hogy itt minden mennyire egyben van!

A színházunk ügy, na meg a Királyi Séta(-fika)!

Ezt írta ma a Fejér megyei Hírlap:

Szűcs Gábor ideiglenesen sem kívánja irányítani a színházat

Visszamondták a Királyi Sétát - döntések a közgyűlésről

(Megjegyzés: Hűha! Hogy oda ne rohanjak!)
A megye és a város együttes ülésének összehívását javasolja a városi önkormányzat, mégpedig azzal a javasattal, hogy ne valósítsák meg a Királyi Séta projektet - jelentette be Cser-Palkovics András polgármester a zárt testületi ülést követően.

2011. május. 05. csütörtök | Szerző: Házi Péter |forrás: http://fmh.hu/cimlapon/20110505_kiralyi_seta


A led-világítású, inda-motívumokkal diszített felújítási tervet valósítják meg

Hozzászólások »  Eddig összesen 3 hozzászólás érkezett.


Úgy-e, hogy nem hiába volt egy olyan érzésem, amire ez a legjobb mondat: HAJJAJAJ!

Atyavilág!
Világító ledinda! Hű, de király!
Utcabútor! Tyű! De királyné!
Vidámpark! Juhé, a ligetben nagyszerű lesz! De királyfi!

Mennyi idétlen királyi ötlet vár még itt megvalósításra.

Hölgyeim és Uraim!
Mindenki, aki egy fillért sem kapott közpénzből ezekért, azonban szakmai hozzáértése nem kevés van! Beszélnünk kell arról, hogy a szobatojások és piskóta tekercsek már megint mi a lópikulát (t)akarnak!

Addig is:

1.) Cseréljék vissza a Magyar Király Szálló nevét magyarra!
Nevezzék meg, hogy ki és kik miatt történhetett meg az átkeresztelés HOTELra!

2.) Számoljanak be, de gyorsan, hogy mennyi van még a tarsolyban! Nem tervet kérünk. Abból elég volt. Az abban a pillanatban sínen lesz, ha hozzáértő és érző, közhasznú emberek dolgoznak majd rajta! A maradék keret érdekel mindenkit, s hogy van-e tervük arra, hogy hogyan menekülnek előre abból, amit össze-vissza séta-fikáltak!

3.) Szeretném látni az Állami Szávevőszék elé tárva, vagy akár általa elénk tárva, hogy a Nemzeti Sírkert részét képező Nemzeti Emlékhely PROJEKT (vagy hogy ejtsem, ha már úgyis ejtették: PRODZSEKT? VAGY PRODZSIKT?) címszó alatt mennyit és kik herdáltak. Lássunk egy összefoglalót végre!

Az olyan történet lesz, mint az, hogy a parlamenti FIDESZ képviselők beleírták a tákolmányukba, a "Nemzeti Hitvallásukba", hogy az 1990. május 2.-ával, a 49. évi XX. (bolsevista-sztálinista-kommunista-cocialista-...) törvényre alapozott választással a történelmi alkotmányosság jogfolytonossága helyre van állítva. Állítva a ...! Csak fejreborítva, miközben azt sem merik bevallani, hogy amit most alkottak, az is a 49. évi XX.-as cocialista-liberalista-globalista-eukomformista-masiniszta (lehet, hogy ezt rosszul írtam? na mindegy!) alkotmány-tákolmány módosítása, azaz, ha valaki rákeres ma, hogy mi Magyarország Alkotmánya a hivatalos jogtárban, akkor azt találja, hogy a 49. évi XX-as törvény! Az általuk megszavazott is ugyanúgy 49. évi XX-as.

Ne tagadd, Fidesz, ami igaz! Vagy most, hogy ugyanazt csinálták, mint 1989-ben a XXXI. törvénnyel, azaz módosították egy két helyen a mi kárunkra, akkor most azt fogják hazudni, hogy "ÚJALKOTMÁNY" meg "ÚJALAP"?! Van még ebben az országban, aki ezt elhiszi anélkül, hogy betennének a zsebébe kicsiny, piros, gömbölyű hasú almácskákat?! Mit gondoltak? Ne kérdezzük meg minden nap, hogy Önök nélkülünk mi a fittyfenére is szavaztak?

Egyébként meg óriási hír:
Brajer Éva és Fertő László az önkormányzat - politikai? - ceremónika mestere a színházigazgató választósdiban. A Hozzáértés meg: "mehet Kukutyinba ..."! Színházi kérdésekben is.

Elképesztő, hogy minden szinten mi van!
Fogalmuk sincs, hogy mekkora baj van. Pedig baj van!
Hölgyek és Urak! Baj van!
Szóltam. Avagy írtam.

Ferenc (az öreghegyi)
miért érzem azt, hogy csibészkedés az egész??? s miért azt, hogy nevetséges.... megy a mutyi, s mindegy hogy jobbosok, vagy balosok fújják a passzátszelet....szégyellheti magát az összes "komoly"ember, aki ével óta ott szutymog az ügyeknél...topogás, helybenjárás...szellemi maszturbáció az egész....Nemzeti Emlékhely...??? Előbb lesz ismét királyság ebben az országban!!!Vagy azt várja tán a fülkeforradalmár egységkormányzó csapat???

Tisztelt Döntéshozók!
Kérem - miután közpénzről van szó -, hozzák nyilvánosságra a "Királyi Séta" eddigi költségeit, s jó lenne, ha végre személyes felelősségekről is hallanánk. A rendszerváltozás előtti időkben beszéltünk a kollektív felelősségről, most még az sincs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése