2016. február 5., péntek

A Jóisten kísérjen utadon, Gabi!

Kedves Barátaim!

Szomorú hírt kell továbbítanom. 
Gabriella, akire nagyon sokan emlékeztek már abból az időből is, mikor bontogattuk a Magyarok Szövetsége zászlait, végleg elbúcsúzott tőlünk. 

Szíve-lelke velünk volt mindvégig. Nagyon szeretett közénk jönni, s nagyon szerettük viszontlátni minden alkalommal, mikor megadatott nekünk és Neki.

Emlékeztetőül három - számunkra meghatározó - írását idézem föl honlapunkról. Abból az időből, mikor a megyei sajtóban szerepet kapva - azóta is ritkán megélt - támogatást biztosított jelentős ügyeinkhez.
  1. Neki köszönhető, hogy a hatalom által a sajtóban legfeljebb csakis rágalommal illethető Magyarok Világszövetségéről és elnökéről - 2000 óta először - elismerő írás jelenhetett meg egy országos hetilapban, nem is akármelyikben, hanem a Magyar Nemzetben (Határokon átívelő magyar összefogás - Magyarok Világszövetsége)
  2. Ő volt az, aki Fehérvár Csíki Székelykapujáról a Fejér Megyei Hírlapban - nem akármilyen címmel - először tudósított (Miatyánk Istenünk, bennünk van országod).
  3. S ő volt az is, aki az azóta is a legolvasottabb 10 honlap bejegyzésünkben szereplő cikket írta a Hétvezér Estéink egyikéről, mikor Szántai Lajos másodszor adott elő meghívásunkra Szent István koráról (FMH: Történelemhamisítás ellen emelte fel szavát Szántai Lajos történész).
Hogy mennyire tisztában volt Gabi azzal, hogy ezek a cikkek számunkra mit is jelentenek, arról legyen elég csak annyi, hogy egyik esetben sem felejtett el a cikkekről előzetesen minket megkérdezni, velem egyeztetni, sőt, nem egyszer - s éppen az MVSZ bírósági támadások tüzében rendezett tisztújító küldöttértekezlete előtt is - otthonomban felkeresni. Emlékét, derűs arcát, ölelését szívemben-lelkemben őrzöm mindhalálig. 

A Jóisten kísérjen tovább utadon, Gabi! A Jóisten áldjon! Őrizzük mosolyod.
El nem évülő hálával és köszönettel a Magyarok Világszövetsége és a Fejér Szövetség nevében is búcsúzom Tőled, örök öleléssel:
Dr. Boór Ferenc (az öreghegyi)
ui: Lilla, köszönöm, hogy megosztottad a hírt.

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Baranya Vármegye Magyarok Szövetsége <msz.baranya@gmail.com>
Dátum: 2016. február 4. 22:31
Tárgy: Gyászhír
Címzett:
Értesítjük mindazokat, akik ismerték és szerették, hogy
kedves, mosolygós szemű Fejér megyei Szövetségesünk,
Kővári Gabriella
vasárnap, 7 év küzdelem után visszaadta lelkét teremtőjének.
Március 5-én lett volna 42 éves.
Emléke örökre velünk marad.
Temetése 2016. február 15-én, hétfőn 13:00 órakor lesz a Szabadbattyáni temetőben.

Aki megismerkedne történetével, világlátásával, olvasgassa blogját:
"Gyógyulásom története"   http://agydaganat.blogspot.hu/

Részvétem a családnak
Lilla

Továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

1 megjegyzés: