2016. június 8., szerda

Az év minden napja "a nemzet összetartozásának napja" egyet kivéve, ...

... június 4.-ét kivéve, mely a nemzetgyilkossági kísérlet napja marad mindaddig, míg a Nap a nemzet igazságára, Magyarország egészségére nem virrad!

Trianon-96 – "Eljön az a nap..." - Üzenet haza Versailles-ból

https://www.youtube.com/watch?v=vysH55n0QWg&feature=youtu.be
A Magyarok Világszövetsége elnöke, Patrubány Miklós üzenete Versailleból a képre kattintva hallgatható
„Eljön az a nap, amikor Magyarország megszállt területei felszabadulnak, és a magyar nemzet visszanyeri méltóságát és helyét az emberiség történelmében” – üzente a Magyarok Világszövetsége által Trianon napján Versailles-ban tartott megmozdulás vezérszónoka, Patrubány Miklós, de ehhez meg kell változnia a világnak, és elsősorban a magyarságnak.

Az MVSZ elnöke üzenetének lényege, az itt közölt felvétel 4:25 percénél kezdődik:

„Innen kell üzenjünk Magyarország kormányának, innen kell üzenjünk az Országgyűlésnek, innen Versailles-ból, személyesen Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér László házelnöknek és mindazoknak, akik az ő szellemi irányításuk mentén botladozva, ünnepelnek június 4-én, hogy megállj, ez nem ünnep! Ez nem a magyar összetartozás ünnepe!

Nekik üzenjük innen Versailles-ból:

Az, aki anélkül ünnepli Húsvétot, hogy előbb, Jézus urunk meggyilkoltatása miatt gyászba borult volna, annak a kereszténysége merő képmutatás!

És aki, Trianon napján bármiféle ürüggyel ünnepel magyar ember létére, anélkül, hogy gyászolná nemzetünket és országunkat, annak a magyarsága merő képmutatás!”


MVSZ Sajtószolgálat
8999b/160607


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése