2016. június 23., csütörtök

Minden elismerést kiérdemel a magyar labdarúgóválogatott EB szereplése

MVSZ: Gratulálunk a magyar válogatottnak!

A csapat, ...
A Magyarok Világszövetsége gratulál a magyar labdarúgó válogatottnak: a csapatnak, Bernd Storck-nak valamint a szurkolóknak, és intelmeket oszt bankároknak, politikusoknak. Alább az MVSZ elnökének közleménye.

A Magyarok Világszövetsége tiszta szívből gratulál a magyar labdarúgó válogatottnak, annak minden tagjának, a szövetségi kapitány Bernd Storck-nak és segítőinek, miként a válogatottat a franciaországi Európai Bajnokságon buzdító, több tízezer magyar szurkolónak is. A magyar válogatott eddigi teljesítménye, csoportgyőzelme minden előzetes várakozást fölülmúlt, ezért a legnagyobb elismerés hangján kell szólnunk.

A magyar csapat eddigi szereplése, – amely több klasszissal fölülmúlta azt, amire a csapnivaló színvonalú magyar bajnokság alapján számítani lehetett – a magas szintű szakmai munka, a közösségi erő és az igazi magyar értékek együttes jelenlétének tudható be.

A magyar csapat szereplése valósággal felvillanyozta a magyar társadalmat, amely ennek fantasztikus hatása alatt közel van ahhoz, hogy egycsapásra népből ismét nemzetté váljék.

... a szurkolók, ...
Miközben a franciaországi Európai Bajnokságon eddig nyújtott teljesítménye alapján feltétel nélkül méltatjuk a magyar labdarúgó válogatott tagjait, és legszebb álmaink valóra válását köszönjük nekik, aközben arra kérjük őket, hogy mindvégig legyenek tudatában kiváltságos helyzetüknek, hiszen már azzal, hogy bejutottak Európa 16 legjobb válogatottja közé, mind pénzügyileg, mind elismerésben, mind lehetőségekben máris fényévvel előbbre vannak, mint akárhány – más sportot űző – magyar olimpiai bajnok!

... és a kapitány.
Külön kell szólnunk Bernd Storck szövetségi kapitány teljesítményéről, aki Dárdai Pál fordulatot hozó csapatépítését folytatta, és korábban elképzelhetetlen tökélyre fejlesztette. Az ő szakmai tudása, elkötelezettsége és szuverenitása olyannyira tiszteletet parancsolónak bizonyult, hogy a magyar labdarúgó rendszer mocsarában harmadosztályos szereplésre kárhoztatott Kleinheisler Lászlót volt bátorsága teljesen ismeretlenként a harmadosztályból a válogatottba behívni. Kleinheisler Lászlót a nemzetközi szaksajtó az EB csoportmérkőzéseinek körében nyújtott teljesítménye alapján – egyetlen magyarként – az EB álomcsapatába juttatott. Ha nincs Bernd Storck, talán még ma is az NB III-ban ül, játékra várva – kispadon!?

Legyen ez a mára jóra fordult szomorú történet egy riasztó látlelet, és késztesse megfelelő következtetések levonására mindazokat, akik a magyar foci alakításáért felelősek. Lett légyenek ők akár szakmabeliek, akár bankárok vagy politikusok...

Hajrá magyarok!
Nincs megállás...

Budapest, 2016. június 23-án
                                                                  Patrubány Miklós István Ádám,
                                                            a Magyarok Világszövetségének elnöke

Fotók: Index, Origó

MVSZ Sajtószolgálat
8916/160623

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése