2016. június 17., péntek

Könyvbemutató: Ma csak „gyógyszer-”, oltás- és járványbetegségek vannak

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…
Molnár Albina: Egészség gyógyítók és gyógyszerek nélkül
Molnár Albina ötödik alkalommal lesz a Hétvezér Esték vendége. A 325. Hétvezér Esten – mint az eddigi összes előadásán és könyveiben – Molnár Albina most is arról beszél majd, hogy a betegség nem más, mint a természet törvényeinek súlyos, hosszan tartó semmibevételének az eredménye. Saját példáján és tapasztalatain okulva indította el kutatásait. Albina nem elégedett meg azzal, hogy saját életét meg tudta változtatni, szüntelenül kutatja a hazai és külföldi szakirodalmat, lép kapcsolatba olyan gyógyítókkal, akiktől egyre több és több titkot tud meg a betegségek valódi eredetéről. Kutatási eredményeit szívesen megosztja másokkal - már akiket egyáltalán érdekel, - mert tapasztalata szerint az emberek nagy része nem foglakozik saját egészségével. 

Nem először olvashatóak ezen a honlapon a következő súlyos kérdések és Albina által adott válaszok: mi az oka annak, hogy emberek és a rabságában élő állatok (házi, állatkerti és cirkuszi) olyan betegségekben hullanak el, amelyek a vadonban nem léteznek? Miért nem védenek a "védőoltások”, miért nem gyógyítanak a gyógyszerek, miért nem használnak vitaminok és táplálék kiegészítők? Fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a következő generációk ne kövessék el azokat a végzetes hibákat és bűnös felelőtlenségeket, amelyek mára már az emberiséget, a létét veszélyeztető önpusztító spirálba sodorja. Régóta vitatott kérdés a világ „fejlettebbnek” kikiáltott részén, hogy az ún. „nyugati-orvoslás”a fejlettebb vagy az ún. „keleti-orvoslás”? Mára már egyre inkább köztudott, hogy a nyugati orvoslás legnagyobb tévedése az, hogy sohasem az élő szervezetet egészét próbálja gyógyítani, hanem úgy tesz, mint az a bizonyos autószerelő, amelyik a hibás alkatrészt próbálja javítgatni, vagy ha nem sikerül, akkor kicseréli. Már évezredek óta tudott, hogy az élő szervezet működésében lejátszódó kémiai folyamatok csak egy kicsiny részei a nagy egész működésének, az élet csodájának.

Minden élő szervezetben energiaáramlások történnek, elektromágneses rezgések és töltések bonyolult folyamata szükséges a sejtek egészséges működéséhez. A példának okáért az évezredek óta ismert akupunktúrás kezelések ezeket az ún. energia-központokat stimulálják a megfelelő energiaáramlás helyreállítása érdekében. Arra vonatkozóan, hogy korunkban az élő szervezeteket milyen környezeti hatások érik néhány súlyos példa: a mobil telefonok és a számítógépek okozta elektroszmog, a soha nem tapasztalt környezetszennyezés, a táplálékunkban és vizeinkben, a levegőben felhalmozódott mérgek, a stressz és folytathatnánk a sort.

A gyógyszeripart - mára már köztudott - a pénzvilág irányítja. A világ legnagyobb, legnyereségesebb üzlete lett a tömegek gyógyszerfüggővé tétele, a gyógyítás helyett a tünetelnyomás. A kemikáliákat és „védőoltásokat” kiáltották ki az egyetlen „üdvözítő” és legálisan használható eljárásnak. A „gyógyszer” a „csodaszer”. Ha valami bajod van, kapj be egy pirulát. Ha van még másik bajod, arra is. Ha ettől lesz bajod, arra is van pirula és így tovább a végtelenségig. A misztikusan csak „gyógyszereknek” nevezett kemikáliákból emberek milliói naponta száz és százmilliót szednek be. Nem ritkán 10-12 félét egyszerre! Vizsgálta is valaha a világon bármilyen laboratórium azt, hogy ha „csak” két vegyi anyag egyszerre bejuttatva egy élő szervezetbe milyen hatásokat produkál? Mi történik, ha ezt sokszorozva tesszük meg? Erre nincs válasz, ne is keressünk hivatalos állásfoglalást. Viszont mindent, ami a „hivatalos” és „legális” orvoslástól idegen, ellentétes, tűzzel-vassal üldöznek, irtanak.

Ez a lobbi kormányokat és százmilliókat tart az ellenőrzése és uralma alatt. Ebben a perverz pénzvilág irányította csendes világháborúban, csak kevesek hallják meg az olyan emberek szavát, mint Molnár Albina. Pedig Albina nem tesz mást „csak” a gyógyszer-lobbi által kidobásra ítélt régi tudáshoz tér, tért vissza, amit az emberiség a Teremtőtől, a Természettől kapott. Aki erre a tudásra kíváncsi és szeretne ebből meríteni, az jöjjön ki az Országzászló-térre, Székesfehérváron, 2016. június 21.-én kedden este 19.00 órára és hallgassa meg Molnár Albinát, legújabb könyvének bemutatóján.

Ajánlott oldalak: 
Az egyelőre még jelképes
Országzászló Emlékmű
Élj fájdalmak, gyógyszerek, betegségek nélkül! 
FÁJDALMAK, GYÓGYSZEREK, BETEGSÉGEK NÉLKÜL! 
Lenni vagy nem lenni (Molnár Albina előadása) 
Dr. Molnár Albina előadásai csodálatos gyógyulásáról 

Az előadásokon kötelező belépő nincs. Akinek anyagi lehetőségei megengedik, az az előadás vége közeledtén körbejáró, nemzeti színű szalaggal díszített kosárba helyezhet mintegy - a szervezők által 2009 óta változatlanul ajánlott - 300 forintot az előadók utazási költségtérítésére és a Hétvezér Esték fenntartására, adományként.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Az előadás ideje: 2016. június 21., kedd - a nyári napforduló szer napja - 19.00 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Országzászló tér

Fejér Szövetség Sajtószolgálat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése