2024. március 17., vasárnap

Great Reset, avagy nagyszerű nullázás - Hétvezér Est a válaszútról Dr. Bardócz Zsuzsával

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dr. Bardócz Zsuzsa biokémikusVálaszúton - az új világrend felé
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus, a táplálkozás tudomány doktora lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 631. előadó vendége. Előadónkkal 2012 és 2015 után hosszabb, több éves kihagyás után 2022. őszén és 2023 telén, bő egy esztendeje találkozhattak látogatóink újra.

Akkori, "Az emberiség jövője, a jövő emberisége", majd
"Az élelmiszerek és mezőgazdaság jövője" című előadásában is már távlatokba tekintő kihívásokkal szembesítette hallgatóit. Ez most sem lesz másként, hiszen napjaink híradásai már nem csupán a mezőgazdaság, s az élelmiszeripari termékek drasztikus, s az egészségre a legkevésbé sem veszélytelen változásairól, hanem az új világrendként meghirdetett totalitárius gazdaság- és társadalompolitikai, egészségügyi rendszerek, a WHO nemzetek és országok fölötti uralmának, a digitális állampolgárság bevezetésének, a készpénz használat ellehetetlenítésének, mesterséges vakcinázás mániának ..., összességében az emberi szabadság soha nem látott korlátozásának vagyunk élő tanúi, s leginkább fenyegetettjei.
 
Beharangozóként bizony érdemes előadónk korábbi Hétvezér Est előadásait is felsorolni, s csupán a beharangozókat áttekinteni, látható lesz, hogy nem "babra megy az, s nem is játék", amiről ezen az estén hallanunk, beszélnünk kell:
2012.06.19. Ráfizet, aki az olcsót (v)eszi meg – ne egyent egyen! 
 
Ajánljuk szívből látogatóink figyelmébe ezt az előadást is és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2024. év Tavaszelő - Böjtmás - Kikelet - március havának 19. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Dr. Bardócz Zsuzsa biokémikus
Válaszúton - az új világrend felé
című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. A szakértelmed ajándék. Köszönjük, hogy nagylelkűen megosztottad bejegyzéseidben. Kapcsolódj be az Aviator játékunkról szóló blogunkhoz és légy részese a közösségünknek.

    VálaszTörlés