2011. december 23., péntek

Átlátunk rajtatok, embereket hülyítő, magamutogató ripacsok!

Tüntetés a Kossuth téren: "Nem hagyjuk! Nem hagyjuk!"

2011. december 23., péntek, 16:27 • Szerző: hvg.hu

Több ezer ember gyűlt össze a Kossuth tér déli részén csütörtök délután, hogy az Orbán-kormány ellen tüntessenek. Felszólaltak az LMP és a Szolidaritás mozgalom vezetői, akik többek között a kormány leváltását követelték, népszavazásra hívták a tüntetőket és azt tervezték, hogy öt óra előtt átvonulnak a Gyorskocsi utcába a reggeli blokád után a fogdába vitt civilek kiszabadítására. Erre végül nem volt szükség, mert a rendőrség elengedte a "reggeli hősöket".




Olvashatjuk a hírt a HVG és más "szabados" lapok világhálós hasábjain.

Átlátunk rajtatok! Átlátunk a ripacsokon!

Mikor a magyar emberek (Igen, azok! Emlékeztek? A "magunkfajták".) együtt gyászolták a "Pesti Srácot" az 55. évfordulón, mikor mi emlékezni gyülekeztünk itt és ott csendesen, s tiszteltük az 56-ost, ti akkor is, ott is, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél is csak ripacskodtatok. Éppen ott ordibáltátok teli torokból csípőtöket rázva, danolászva, hogy "nem tetszik a rendszer", meg hogy "Orbán, takarodj"! Szánalmasak vagytok. Miért? Mert nektek eddig tetszett a rendszer, a hangotok sem hallatszott. Úgy-e, bolsevikok! Tetszett, hogy minden nemzeti jelképünket sárba tiporva ripacskodhatott a ti Gyurcsányotok! Nektek nem volt panaszkodni mit, mikor a pártjaitok szemkilövősdit játszottak az 50. évfordulón. Nem volt szavatok. Nem táncoltatok az utcán, nem sípoltatok, nem tiltakoztatok, nem jajgattatok.
Szégyelljétek magatokat! Tudatlanok!

S most, mit tesztek Kerecseny napja után és Karácsony napjai előtt?! Sötétkedtek, mint a legsötétebb napok. Na, hja! Fogalmatok sincs arról, hogy Nap-, hogy Évforduló, hogy Kerecseny és Karácsony. Nektek "Krisztmassza" csupán a Magyar Fény-Ünnep, nem évszázados, főként nem évezredes. Nektek a kerecsen-sólyom semmit sem hoz. Számotokra nem volt Hiero-Sólyom sem, csak Jeruzsálem! Nektek semmit sem mond az "Advent", nektek semmi sem szent. Ti nem várakoztok, nektek nincs jobb dolgotok. Ti hőbörögtök, mert tudatlanságotok oly hatalmasra rúgott, hogy kiénekelhette az eddig kigúnyolt rókátok a nagyra tátott szájatokból a ragacsos sajtotok! Pedig ahhoz nagyon ragaszkodtatok. Ti árulóztok, miközben a szó szoros értelmében hazát, házat, földet, vizet, szelet árulókkal kiáltjátok most együtt, hogy hazaárulók?
Szégyelljétek magatokat! Tudatlanok! Magamutogató ripacsok!

Fogalmatok sincs, hogy mire használnak titeket. Fogalmatok sincs, hogy mi a "rend", s mi a "szer", de nektek "nem tetszik a rendszer". Fogalmatok sincs, hogy mi a fegyelem és figyelem, de ti figyelmeztettetek minket még öt éve is, hogy legyünk fegyelmezettek, mikor a gyalázat tombolt. Fogalmatok sincs arról, hogy milyen kevesek és mennyire kevesen vagytok, mert mindig tömegesen áramlotok. Láttalak benneteket, hogy hömpölyögtetek a bevásárlóközpontok felé, amint töltöttétek a bevásárló kosaraitok, s hallottam, hogy hangoskodtatok, hogy tíz éve még mennyivel több gagyit kaptatok a pártjaitoktól, a gyurcsányaitoktól, a kuncogiaktól, a bankároktól vagy a pufajkásoktól. Nektek ez mindegy volt. Táncikoltatok és lengettétek a színes zászlót, hogy "igen-igen", ha kiadták a jelszót. Láttam, amint magatok alá csináltatok, mikor Gyurcsányotok 25 millió románozott. Ti akkor nem maradtatok otthon. Ti voltatok akkor is a soknak hazudott kevesek, a csalással is alulmaradt bolsevikok, a nemmel szavazók. Kiknek magyar, székely, palóc, vend már semmit sem mond. Nektek ez a rendszer nem tetszik csupán, az előbbiben - holott nem volt rendszerváltás - jól elvoltatok. A gumilövedékeknek, az aradi koccintásnak tapsikoltatok.
Szégyelljétek magatokat! Tudatlanok! Magamutogató ripacsok! Önámítók!

Mi nem fogunk sírni miattatok, de nevetni sem tudunk rajtatok. Szidjátok csak ti a ti ellenségeiteket, a ti Orbánotokat, vagy akit csak akartok! Mi nem érzünk együtt veletek, nem bízunk bennetek, pártos ripacsokban, önámítókban, Gyurcsányokkal táncolókban. A pártjaitokban meg még kevésbé, sőt, a pártokban sem bízunk. Gyanúsak vagytok. Rátok nem számíthatnak a korábban megtévesztettek, a tönkretett gazdák, a vidékiek, a hajléktalanok. Nektek sem gond a cigány bűnözés. Számotokra sem léteznek koncepciós perek, politikai foglyok és nem léteznek már-már intézményesült banki és közszolgáltatói túlkapások.  Az elesettekért tüntetők között közületek, képviselőitek közül senkit sem láthatok. Nektek a rendszerben csak Orbán hatalma a gond. Nektek Gyurcsányokkal és a néhány tízezer tagot számláló pártjaitokkal, a pártok hatalmával semmi gondotok. Szánalmasak vagytok és tudatlanok.
Szégyelljétek magatokat "régi-új bolsevikok"! Tömörüljetek, társuljatok ripacsok!

Átlátunk rajtatok!

Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése