2011. december 9., péntek

Az igaz szövetség nem egybeszervez, hanem összetart, megtart!

Figyelemfelhívó megmozdulást szervezett a MAREVOSZ-szal összefogva több társadalmi szervezet Budapesten, a Magyarok Háza előtt 2011. december 7-én

 
El a kezeket a Magyarok Házától!
El a kezeket a Magyar Hazától!
El a kezeket a Magyar Földtől!
El a kezeket a Magyar Víztől!
El a kezeket a Magyar Emberektől!

 
Boór Ferenc beszéde, Fejér Szövetség

El a kezekkel a Magyarok Világszövetségétől! címmel szimpátia tüntetést szervezett a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) a Fejér Szövetség, és a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállítók Szövetsége (TAHSZ) az MVSZ budapesti székháza előtt december 8-én este. Mintegy húsz szervezet képviselői jelentek meg zászlókkal és támogató feliratokkal. A megmozdulás szervezői akciójukkal fel kívánták hívni a figyelmet az általuk hiteles összmagyar érdekvédelmi szervezetnek tekintett Magyarok Világszövetségét ért, jogi köntösbe álcázott politikai indíttatású támadásokra, amelyek november végén erősödtek fel.

A résztvevő nagyobb szervezetek és szónokaik a teljesség igénye nélkül: MAREVOSZ - Orbán József, Fejér Szövetség - Dr. Boór Ferenc, Magyar Nemzeti Gárda – Ináncsi József, Turul Szövetség – v. Siklósi András, TAHSZ – Kovács István Vajk, HVIM. A részvevők Jobbik-os zászlókat is lobogtattak.

A Magyarok Világszövetsége nevében a két térségi vezető mondott köszönetet: Ladó László Ausztráliából, a Kárpát-medencén Kívüli Térséget és Fuksz Sándor a Felvidékről, a Kárpát-medence Térséget képviselve.

Tüntetői csoportok érkeztek a fővárosba Piliscsabáról, Székesfehérvárról, Egerből, Szegedről, és számos más településről.

Az eseményről részletesen tudósít a Szent Korona Rádió honlapja: http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2011_12_07_tonkreteszik-a-magyarok-vilagszovetseget
 
Ugyanott olvasható egy kommentár, amely jól érzékelteti a rendezvény hangulatát. Idézzük:
„MVSZ munkájára soha nem volt nagyobb szükség mint most. Egyrészt a Kárpát-medencei magyarság másrészt a Hazát elhagyó fiatalok segítése érdekében. A történelem hamisítások ellen küzdő Magyarság Tudományi Füzetek és más előadások a hozzáértő legkomolyabb szakértőkkel eddig is nagy segítség volt a tisztánlátás érdekében. Patrubányi elnök úr minden fronton nyitott volt és alkalmas az elnöki feladatra. Az, hogy mint mindenhol itt is liberálbolsit szerettek volna az élen látni, az nem meglepő. Mivel nem az lett az elnök, ezért zárták el a támogatási csapokat.
Szükséges a MVSZ működése, valós szinten és nem kellene milliókat elkölteni álszervezetek mint a nyáron a Balatonnál megrendezett Magyarok Világtalálkozója című műbalhén, aminek köze nem volt a Magyarok Világszövetségéhez, inkább volt egy üzleti köröket képviselő "kalandor politikához", melynek célja ismét a megosztás volt. Kudarcba is fulladt!”

MVSZ Sajtószolgálat
7365/111208

Patrubány Miklós beszéde, Magyarok Világszövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése