2011. december 7., szerda

El a kezekkel a Világszövetségtől!

El a kezekkel a Magyarok Világszövetségétől! jelmondattal, figyelem felhívó tüntetést szerveznek civil szervezetek az MVSZ székháza elé december 7-én, szerdán 18 órakor, a Budapesten az Astoriával szemen, a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca sarkán álló Magyarok  Házához.

A Történelmi Alkotmányt Helyreállító Szövetség szervezői, a MAREVOSZ, a Nemzeti Gárda és a Fejér Szövetség közös felhívással fordult a nemzeti szervezetekhez és tagjaikhoz:
Az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, hogy a Magyarok Világszövetségét folyamatos politikai támadások érik, és a hatalom mindent megtesz ellehetetlenítésére. Az utóbbi időben a támadás fokozódott, s ím már jogformai indokokkal kívánják az MVSZ vezetését jogaiban meggyengíteni, székházától, a Magyarok Házától megfosztani! – áll a három szervezet közleményében, amely leszögezi:
 A Magyarok Házának a Magyarok Világszövetsége birtokában és kezelésében tartása társadalmi, nemzeti ügy, nem csupán az MVSZ ügye. Kormányzati irányítása, kezelésbe vétele megengedhetetlen.

Kérjük, mozgósítsák ismerőseiket és megmutathatjuk, hogy sokan tudunk kiállni közös összefogással Hazánk egy fontos bástyájáért!

MVSZ Sajtószolgálat
7358/111206

Vonatkozó bejegyzéseink: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése