2012. december 14., péntek

Adventi válaszüzenet egy méltatlan üzenetre

Adventi válaszüzenet a Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtószolgálata által az alábbi, Fazekas Sándor miniszter neve alatt jelzett oldalon közzétett "Adventi üzenet" közleményre!

Lássuk előbb a közleményt!
forrás: http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/hirek/adventi-uzenet

Adventi válaszüzenet egy méltatlan üzenetre
2012. december 14. 19:25

Az eleddig "sikeres" vidéki és igen visszhangos kajászói "földfosztás" után a kajászói Gazdatanács és az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért mozgalom meglepetéssel értesült a nagybirtok-rendszer híveinek újabb szervezett demonstrációjáról. A tegnapi napon az emelkedett hangot és hangulatot közleményében Fazekas Sándor kormánytag agrárpolitikus mellőzte. A kormánypárt pedig Advent harmadik-negyedik hetében kíván megfeledkezni az ünnepekről, közös értékeinkről, melynek része a készülődés. Felkészülés a cselekvő szeretetre, mely több ezer év óta a Magyar Nemzet, a Kárpát-medence szellemi alapja.

Ezekben a lélekmelengető hetekben kérjük a magukat „törvénytisztelőként” emlegető kormánytagoktól, ne tegyék forróbbá a decembert, hagyják meg annak, aminek a Jóisten adta. Ilyenkor talán nem kellene közérdekűnek álcázott pártpolitikai nyilatkozatot tenni. A csendesebbé váló ünnepek alatt ne feledjék, a magyar gazdák nemzeti kincsünk, a magyar föld védelmében cselekednek és élnek, nem csupán esküdöznek. Ezért követelik, hogy nélkülük ne osszanak földeket törvénytelen, és megkérdezésük nélkül ne kerüljön Magyarország Alaptörvényébe a közös örökségünk oltalmának látszatával semmi, ami a magyar gazdák helyett a nagybirtok-rendszer további növelésének kedvez.

Békés és Áldott Ünnepeket kíván a kajászói Gazdatanács és az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért mozgalom!

(Fejér Szövetség Sajtószolgálata)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése