2012. december 4., kedd

Labant Csaba hajdan, még a Hétvezér Sörkertben volt a Hétvezér Esték vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Labant Csaba: Védenek-e a védőoltások? 


Labant Csaba előadóművész, békenagykövet lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának 152. előadója.

Honlapján - www.csillagosveny.hu - a béke utazónagyköveteként azt hirdeti, hogy a benső békénkkel segíthetjük elő a világbékét. Az Indiától Dél-Amerikáig ismert,  magyar fiatalember szerint a világ sorsa megváltoztatható. Csak az kell hozzá, hogy fölé emelkedjünk a szívünkben és a fejünkben munkálkodó önzésnek, s felismerve örök valónkat megvalósítsuk a benső békét.
Elkötelezett természetvédő és természetgyógyász is egy személyben, de nem utolsósorban 2 gyermekét szeretetben és felelősségteljesen nevelő édesapa, aki alaposan utánajárt a védőoltások kérdésének is. Közéleti honlapján - www.bekenagykovet.hu - részletesen kifejti az ezzel kapcsolatos álláspontját, amiről az est nagy részében is szólni fog.

Mindenkinek ajánljuk az előadást, aki a manapság időszerű, védőoltások kérdésében helyes döntést szeretné hozni, legyen az gyermekével, unokájával vagy saját magával kapcsolatos.

Közben ízelítőt kaphatunk Labant Csaba és felesége, Ada, fuvola művész  különleges zenéjéből, amely a magyar és az indián kultúra keveréke. Dalszövegeik pedig az időtlen bölcsesség üzeneteit hordozzák.

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2012. december 4. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése