2013. február 13., szerda

Kajászó figyelmeztet: Gazdák! Rátok települnek, ha nem figyeltek!

Böcsödiné Csányi Zsuzsanna kérésére továbbítjuk a Kajászói Gazdatanács nevében írt felhívását!

Gazdatársak!

"Szövetségesekre várva"
"Nem kell vezetőség"
Az országban elsőként Kajászón 2012.10.17-én megalakult a Kajászói Gazdatanács. Ennek mintájára és közreműködésével indult útjára az elhatározás, amely az Újévi felhívásban öltött testet. Így indult el a gazdák önszerveződése. Minden rábeszélés, győzködés nélkül. Nem szervezet, nem párt, nem TÖMEGMOZGALOM, hanem szövetség jött létre. Megalakult önmagáért a saját ügyeikért kiállni képes települések gazdáinak, Gazdatanácsainak SZÖVETSÉGE, melyet mindenki a saját akaratából választott.

Ezt az elemi, alulról jövő, felső irányítás nélküli szerveződést szennyezik be Komárom-Esztergom Megyei Gazdatanács Mozgalomnak nevezett felülről irányított (?!), megbízott (?!), önjelölt (?!) vezetői (lásd: http://jovomagyarorszag.hu). A gazdatanácsoknak nem kell vezetőség, a gazdák önmagukat képviselik, végre nem engednek beleszólást saját ügyeikbe. 


Ne dőljetek be a hamis, mások tollával ékeskedőknek! Minden, amit közzétettek plágium, lopás, félrevezetés a forrás és a már megalakult Gazdatanácsok Szövetsége elhallgatásával.


A Kajászói Gazdatanács által fémjelzett SZÖVETSÉG 2013. február 2-án alakult meg Kajászón, melynek minden tagja egyenlő. Nincs előre kinevezett megyei szervezet, képviselet, elnök, meg mondvacsinált titulus.


A gazdatanács honlapján /www.gazdatanacs.blogspot.hu/ található alakuló iratok az egyedül hitelesek.


Emlékeztetőül Ángyán József szavai, melyet a Gazdatanácsok Szövetsége alakuló ülése alkalmából küldött Kajászóra: 


„azt javaslom, hogy képviseleteteket soha többé ne engedjétek át másoknak! (…) A települési gazdatanácsok önállóságukat, döntési szabadságukat és jogosítványaikat (…) soha ne adják fel vagy át másoknak! Maguk kössenek szövetséget egymással!” 

Kajászó, 2013.02.13

Böcsödiné Csányi Zsuzsanna, a Kajászói Gazdatanács képviselője

Megjegyzés:  2013. február 2-án a Gazdatanácsok Szövetsége Alkulóülésén jelenlévők egyhangúan úgy döntöttek, hogy nem fogadnak el semmilyen más felső szervet általános képviseletként, mint a Gazdatanácsok Küldöttértekezletét. Jogi képviselőnek pedig az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesületet bízzák meg. Az elfogadott egységes Bejelentő irat és Jegyzőkönyv vonatkozó bekezdése: 

"A Gazdatanács országos képviseletét mindenkor a 2013. február 2-án, Kajászón megalapított Gazdatanácsok Szövetsége Küldöttértekezlete és választott tisztviselői, míg közjogi képviseletét más döntésig a 2011. október 15-én a Fejér Megyei Bíróságon 2742. sorszám alatt bejegyzett Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület (Pk. 60.092/2011) látja el."

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése