2013. február 21., csütörtök

Izraeli kérte, vagy sem, nem lenghetett székely, sem magyar zászló

A pofátlanság netovábbja: Kitiltották a magyar zászlót a szolnoki sportcsarnokból az izraeliek elleni kosármeccsen

2013-02-19 23:58:15, forrás: http://internetfigyelo.wordpress.com/
      
EuroChallange kupameccset játszott a Szolnoki Olaj KK kosárlabda csapata az izraeli Hapoel Holon ellen, amely mérkőzésen példa nélküli eset történt: sem a csoport drapikat, sem a székely, sem a magyar zászlót nem vihették be a Szolnok szurkolói a Tiszaligeti Sportcsarnokba.

Amikor a döntés komolysága nyilvánvalóvá vált, a hazai ultrák három szurkolói csoportja egységesen elhagyta a mérkőzés színhelyét, amely így síri csöndben zajlott. Ez Szolnokon teljesen szokatlan. A magyar bajnok fanatikusai minden mérkőzésen félelmetes atmoszférát teremtenek a katlanban, ki is emelte ezt eddig minden ide látogató külföldi sztárcsapat edzője a Crvena Zvezdától a Partizan Belgrádig.

Ma viszont másként történt: tilos volt Szolnokon magyarnak lenni.

Milyen világ az, amikor Magyarországon tiltják a magyar zászlót?
Milyen (magyar?) emberek azok, akik - ha igaz a hír, hogy a vendégcsapat kérésére - ebben partnerek voltak?

Tisztában vannak-e a döntéshozó szolgalelkűek azzal, hogy ilyet senki sem követelhet?
Tudják-e azt, hogy a mérkőzés színhelye MAGYARORSZÁG, s ha igen, akkor azt is, hogy ez itt nem egy 93 ezer négyzetkilométer területű földkupac, hanem a HAZÁNK?
És tudják-e, hogy tiltásuk egyoldalú, mert sehol a világon nem rendelkeznek úgy, hogy nemzeti zászlókat sportmérkőzésre nem lehet bevinni?
Tudják-e, hogy az Ajax Amszterdam futballcsapatának a mérkőzésein szinte több az izraeli zászló, mint a klubcsapaté?

És mi indokolta a hírek szerinti dupla erősségű rendőri jelenlétet, amit a szurkolói honlap is megerősített: "a biztonsági emberek és a rendőrök minimum dupla létszámmal voltak kint. A lelátókon is a közönség között, sőt még a VIP páholyban is állt rendőr. A csarnok mögött meg kb. 50 TEK-es várta a fejleményeket. Az izraeliek biztonsági főnöke meg folyamatosan a vendég kispad mögötti szurkolókat figyelte."

A mérkőzést egyébként az Olaj nyerte, mi magyarok, viszont hatalmas vereséget szenvedtünk.

Hunyadi János, Szondi György, Batthyány Lajos forog a sírjában.

1 megjegyzés:

  1. Magyarországon magyar zászlót betiltani simán hazaárulásnak számít még ha egy sportmérkőzésről is van szó! kíváncsi leszek mi lesz a következménye hogy ilyet meg mertek csinálni ilyen dolgot eltűrni szégyen a környező nemzetek előtt is.

    VálaszTörlés