2013. február 11., hétfő

Friedrich Klára és Fuksz Sándor a Szent László Akadémián

A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 7. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Friedrich Klára A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása címmel Fuksz Sándor  a „Hamvaidnak elhozása végett…” című, Petőfi Sándor haláláról szóló konferencia tükrében tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

Február 12., kedd
18 óra –  Bartók-terem – Szt.László-MTA – A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása. X./III. Előadó: Friedrich Klára rovásírás kutató

Február 16., szombat
17 óra Bartók-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében
A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 
17-19 óra között  A „Hamvaidnak elhozása végett…”  ― Petőfi Sándor haláláról szóló konferencia tükrében – Fuksz Sándor, a MVSZ Petőfi Bizottságának koordinátora előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató és Kiss Endre József könyvtáros-művelődéstörténész moderál.
A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 

MVSZ Sajtószolgálat
7737/130211 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése