2014. március 27., csütörtök

Nem találja a rendőrség a fenyegetőt?

Előbb egy levél, ami a postaládánkba érkezett ...
Érik az idő, mikor
kötelező lesz a Marika által
rendületlenül hirdetett könyv
Valóságos testőrség kellene a magyarság ma élő legnagyobb szabadsághőse mellé.
Vannak-e, akik vállalkozni tudnának erre?
(Rendőri felügyeletben nem bíznék, az az afrikai útleveles sem érte meg a részletes vallomástételét, rendőri „őrizet” mellett….)

A magyar történelem szabadsághőseit általában nem azért tisztelhetjük, mert „győztek”, hanem mert még reménytelen helyzetben, akár életüket kockára téve is küzdelmet folytattak a magyar szabadságért. De ez nem azt jelenti, hogy hagynunk kellene a gyilkosságra készülőket szabadon gyilkolászni! Ha sikerülne a beígért merénylet, ki állhatna a Magyarok Világszövetsége élére UGYANOLYAN KIVÁLÓ MAGYAR „MINŐSÉGŰ” elnökként, mint Patrubány Miklós?!
Az egész magyarság érdeke, hogy VIGYÁZZUNK RÁ!

KSM

... majd az MVSZ sajtóközleménye:

Ismét megjelent a fenyegető... a rendőrség továbbra sem találja

2014. március 27-én a Magyarok Világszövetsége székházában működő népművészeti boltban ismételten megjelent a magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló személy, aki hangosan kiabálva kilátásba helyezte, hogy megöli a Magyarok Világszövetsége elnökét. A rendőrség pedig továbbra is nyomoz…

Előzmények:

Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak

A halállal fenyegető fényképe

MVSZ Sajtószolgálat
8281/140327

A halállal fenyegető fényképe

Sajtószolgálatunk korábban közleményt adott ki Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak címmel. Ezt követően, öt perc leforgása alatt ketten is jelentkeztek, akik a világhálón a közleményünkben megadott youtube-cím és e-mail cím alapján megtalálták az MVSZ elnökét halálosan fenyegető Kovács István fényképeit.

Alább közzétesszük a Magyarok Világszövetsége elnökét ismételten halálosan fenyegető személy fényképét, azzal a magjegyzéssel, hogy Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal (is) rendelkezik. Testmagassága 180-185 cm.

Ha valaki ismeri, vagy tudja hollétét, kérjük jelentse a Magyarok Világszövetségénél.

tel/fax: +36-1-485-4060


MVSZ Sajtószolgálat
8276/140324


„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése