2014. március 29., szombat

Viseljen fegyvert? - Aggódó, hitetlenkedő levelek az MVSZ elnökének védelmében

Folytatódó nyomozás - Körmendi Anna levele

Olvasónk, Körmendi Anna megütközésének ad hangot a magyarországi hivatalosságok és a média teljes hallgatása miatt, a Magyarok Világszövetsége elnöke érő folytatólagos fenyegetés kapcsán. Alább olvasható levele.

Tisztelt MVSZ Sajtószolgálat!

Érthetetlen számomra az a megdöbbentő hallgatás, amely Patrubány Miklós elnök úr halálos fenyegetését övezi.
Meg tudná mondani valaki, mikor volt a történelemben egy olyan korszak, amikor ennyi ember rettegett a terrorizmustól?


Egy társadalom akkor mutatja meg a valódi arcát, amikor veszélyben van, és ki kell állni valakiért, vagy valamiért. Az emberi minőség egyik alapvető kritériuma, hogy van-e belső értékrendje, erkölcsi tartása, és ha kell, meg tudja-e védeni az elveit? Az antikrisztusi alapállás egyik legáltalánosabb megnyilatkozása: nincs egymásért való felelősség, nincs lelkiismeret, nincs felelős közösségi szellem. Mi alakítjuk ki azt a társadalmi közeget, amelyben élni szeretnénk, és én félelem nélküli társadalmi közegben szeretnék élni. Olyan társadalomban, ahol egy félőrült nem kelthet félelmet az embertársaiban.

Az Elnök Úr halálos fenyegetésében azt az ősi stratégiát ismerem fel, amikor tudatosan belénk ültetik a félelmet, hogy általa irányíthassanak minket. Patrubány Miklós elnök úr egyike azoknak a közszereplőknek, akik nyíltan ki mernek állni a nemzeti érdekek mellett, ezért bizonyos érdekcsoportok számára veszélyes, és folyamatosan támadják Őt.

A Kovács István néven bemutatkozó férfi prototípusa annak a Káini viselkedési modellnek, amely szilárdan hiszi, hogy mindent és mindenkit maga alá gyűrve joga van embereket gyilkossággal fenyegetve félelemben tartani. Meg kell érteni, hogy ő csak azt tudja adni, ami a lelkéből fakad. Gyűlöletet és sötét indulatokat áraszt. Tamási Áron írta: " Aki emberként hitvány, magyarnak alkalmatlan." Egyetértek vele. Ennek a férfinak a káini modellje olyan értelmi eltévelyedés, amely saját ideológiát gyárt, egy felsőbbrendűség látszatában él. Az agresszív fellépéssel az a célja, hogy feszültséget keltsen és azt minél tovább fenntartsa. Bizonytalanság, kiszolgáltatottság érzését akarja kelteni. Egy egészséges társadalom kiveti magából az ilyen beteg lelkű egyéneket. De a mi társadalmunk sajnos nem egészséges, mert megosztott, tehát gyenge. Ennek ellenére sem tudják "megetetni" velünk, hogy egy beteg lelkű félőrült ordítozva, gyilkossággal fenyegetőzhet fényes nappal, nyilvánosan. Felmerül bennem a kérdés: vajon kik állnak mögötte? Láthatóan nem fél semmitől, pedig a rendőrség azért van, hogy a hasonló agresszivitásoktól megvédjen bennünket. A média hallgatása pedig felháborító az ügyben.

Úgy tűnik, a régi beidegződések bizonyos hatásokra még ma is működésbe lépnek. Ezek olyan ösztönös, reflex-szerű automatizmusok, amelyeket mélyen belénk ültetett a történelem.
"Ne féljetek!"- mondta Jézus. Ő jól tudta, hogy a bajok a fejünkben vannak szellemi szinten, hogy a félelem gyengévé, kiszolgáltatottá alacsonyítja le az embert, ezért tudnak uralkodni rajta.

Vannak dolgok, melyeket nem lehet szőnyeg alá söpörni. Nem méltó hozzánk az egyik oldalon "Talpra magyar"-t szavalni, a másik oldalon meghunyászkodni. Magától nem fog megoldódni semmi. Ha nem merünk kiállni számunkra fontos értékekért, bajban lévő, halálosan megfenyegetett közszereplőkért, azt csinálnak velünk, amit akarnak, és elveszünk egy szálig, mert a
farizeusi, antikrisztusi alapállást erősítjük.

Becsüljük meg, és védjük meg a nemzet értékes vezetőit, mert nem tudunk kibújni a felelősség alól.  Ez nem lehet politikai kérdés!

Patrubány Miklós elnök úr többet érdemel, legyen Vele a Jó Isten oltalma!

Tisztelettel és szeretettel: Körmendi Anna
Előzmények: 
Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak 
A halállal fenyegető fényképe 
Ismét megjelent a fenyegető... a rendőrség továbbra sem találja 
Immár harmadmagával... - a rendőrség nyomoz

From: MVSZ Sajtószolgálat [mailto:sajtoszolgalat@mvsz.hu]
Sent: Saturday, March 29, 2014 1:51 PM
To: 'MVSZ Sajtószolgálat'
Subject: Folytatódó nyomozás – Krasznói András (USA) üzenete
Importance: High

A továbbra is eredménytelen nyomozás Patrubány Miklós fenyegetői ellen egyre többeket aggodalommal tölt el. Krasznói András az Egyesült Államokból üzent.

Én is aggódom ezért kérem a tisztelt elnök urat, hogy sürgősen folyamodjon fegyverviselési engedélyért, szerezzen be egy revolvert és járjon rendszeres lőgyakorlatra
Kezd Magyarország Vadnyugattá válni, ahol az embernek saját magának kell megvédenie saját magát mert erre a rendőrség képtelen, alkalmatlan vagy nem is hajlandó.
Krasznói András

From: MVSZ Sajtószolgálat [mailto:sajtoszolgalat@mvsz.hu]
Sent: Thursday, March 27, 2014 10:59 PM
To: 'MVSZ Sajtószolgálat'
Subject: Aggódó levél Patrubány Miklósért
Importance: High

Alábbi levelet feladója Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége elnökének címezve juttatta el sajtószolgálatunkhoz. A levél küldőjének hozzájárulásával közzétesszük.
 Tisztelt Tanár Úr!
 Megdöbbenéssel olvastuk a történteket. Amikor a Kolozsvári Műszaki Egyetemen dolgozott, még a román kollégái is becsülték egyenes tartása és tudása miatt. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a rendőrség ilyen tehetetlenül áll a probléma előtt. Még a fotó is adott ... Ha egy őrültről van szó, azt jó volna minél hamarabb beazonosítani, mert valószínüleg nem csupán Önt fenyegeti. Ez már nagyon komoly kezd lenni.
 Nagyon remélem, hogy e rendőrségnek sikerül minél hamarabb megoldani az ügyet, mert már külföldről is azt kérdezik, hogy mit csinál nálatok a rendőeség, ha egy fotó alapján sem tud valakit megtalálni? Hát ez elég blamás, mert egy EU-s speciális rendőrakadémiát szeretnének Budapesten indítani.
Vigyázzon magára. Isten Önnel van.
 Üdvözlettel: Farkas Gyöngyi

2014. március 27. 18:24 MVSZ Sajtószolgálat írta, <sajtoszolgalat@mvsz.hu>:
2014. március 27-én a Magyarok Világszövetsége székházában működő népművészeti boltban ismételten megjelent a magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló személy, aki hangosan kiabálva kilátásba helyezte, hogy megöli a Magyarok Világszövetsége elnökét. A rendőrség pedig továbbra is nyomoz…


MVSZ Sajtószolgálat


A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége által a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért, a magyar nemzet határmódosítások nélküli újraegyesítésért folytatott egy évtizedes, következetes és szakszerű harcának egy demokratikus jogállamban utolsó lehetséges lépése – annak betetőzése – volt, a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete. (Alapszabály)

 A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése