2015. május 20., szerda

Sikeres jótékonysági est a kolozsvári Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon javára

A jótékonysági est plakátja
Jóakaratú, segítőkész magyaroknak köszönhetően a Magyarok Világszövetsége székháza Széchenyi-termének mind a 170 helyjegye elkelt. Sőt ezen felül még pénzadományok is érkeztek. A legnagyobb adományt Dombi Edit és Trembeczki Gyula tették, fejenként 50 ezer forinttal növelve az est bevételét. Az összbevétel 464.500 forint volt, amelyet a Magyarok Világszövetsége 500.000 forintra egészít ki.

A Magyarok Világszövetsége köszönetet mond a Kölcsey-díjas Fővárosi Vegyeskarnak és a Csillagszeműek népi táncegyüttesnek a műsor felajánlásáért, az adakozóknak adományaikért, az MVSZ tisztségviselőinek a belépőjegyek értékesítéséért.

Kívánjuk, hogy mihamarabb élet költözzön a nagy áldozatok árán megépített, és befejezés előtt álló Árpád-házi Szent Erzsébet Otthonba!

Korábbi híradásaink a Kolozsváron felépült Árpád-házi Szent Erzsébet Otthonról:

MVSZ Sajtószolgálat
8647/150517


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi emzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése