2015. május 20., szerda

Akinek fáj Trianon - még mindig jelentkezhet a versailess-i útra

Trianon-95 - Tájékoztató honlap

http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/esemenyek/2015-03-26-06-10-16/2015-02-26-19-33-51/felhivas

Elérés a Trianon-95 ikonra kattintva

 
A Magyarok Világszövetségének honlapján (www.mvsz.hu) egy külön részt alakítottak ki a Trianoni békeparancs 95. évfordulóján Versailles-ban sorra kerülő összmagyar megmozdulás iránt érdeklődők tájékoztatására. A Trianon-95 honlaprész két úton érhető el: egyrészt a nyitó oldal jobb szélén elhelyezkedő Trianon-95 ikonra kattintva. Másrészt a képernyő tetején levő menüsor legördülő menüparancsai révén, az Események --- Trianon menüpontból. A honlap folyamatosan bővül.
Elérés a legördülő menürendszeren keresztül:

MVSZ Sajtószolgálat
8635/150511


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Továbbította a
Fejér SzövetségSajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése