2015. május 27., szerda

Agyament világ, avagy élővilág helyett jön a holoimázs

Kötelezô tárgy lesz a holokauszt története a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szeptembertôl.

Enélkül diplomát sem lehet kapni

Kötelező tárgyként tanulnak a holokausztról a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) hallgatói szeptembertől - jelentette be Szuromi Szabolcs, az egyetem rektora kedden Budapesten.

Szuromi Szabolcs kiemelte: "a holokauszt és emlékezete" című tárgy a "bevezetés a katolikus hit rendszerébe" kurzus mellett, az alapozó közismereti tárgyak között kap helyet, és a PPKE valamennyi karán bármilyen képzésen tanulmányokat folytató hallgatóknak a diploma megszerzésének előfeltétele lesz. Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete európai viszonylatban is egyedülállónak nevezte a PPKE kezdeményezését. Az oktatás jelentőségét hangsúlyozva arról beszélt, azt nem az egyetemen, nem a közoktatásban és nem is az óvodában kell elkezdeni, hanem már otthon. "A szülők jelentik a GPS-t gyermekeik számára" - mondta, hozzátéve, ha azonban ez az útmutatás hiányzik, az iskolában kell pótolni.

forrás:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mit mondhat erre az ember?
Ez is egy kötelező "védőoltás". Európai viszonylatban legalább annyira egyedülálló.
Kinek a helyén még esze is van, az kimondja:

Legyen kötelező helyett választható!

Mondjuk például:
a holokauszt tudományából doktoráljanak csak a judeók,
míg kétszázezer népmesét és -zenét tanulnak a magyar nebulók!

Lehetne persze erre gorombább is a reakció,
de e "karón varjú" nekünk már renyhe provokáció.

Továbbítja a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

2 megjegyzés:

  1. Na legalább már a katolikus papnövendékecskék is láthatják, hogy a zsidók a főnökök az iskolájukban. A zsidó hit alapjait " Káin és Ábel" testvéri "szeretetet" hirdetők jól megírják a tutit a katolikusoknak is. " Te bűnben született " baromságtól kezdve az ószövetség példa "erkölcstanán" át, persze Jézus tanaiból is valamennyit- hogy hitelesíthessék a világ nagy részének agymosását- a Bibliát.

    VálaszTörlés
  2. E HOLOHOAX (holohazugság) érdekessége az, hogy eddig még mindíg képtelek voltak bebizonyítani azt a 6 millió "álldozatot". 6 millió ember maradványai, varázsmódon, ELTÜNTEK.
    Ilja Ehrenburg már 1 HÓNAP ELÔTT, hogy elfoglaták volna AuschVICCET, megállapította, hogy azok a "csúnya" németek 6 millióval zsidóval könyebbíteték meg a Földet. Ez már egy nagy haladás a zsidó becsületességben, mert a BAR KOCHBA felkelésben, Kr.u. a második században, a disznó románok 400x400x400 zsidó gyereket öltek meg. A rómaiak anyi zsidót öltek meg, hogy a vérük mint egy folyó hömölygött és 5 kilométerre festette meg a tengert, és Adrianus birtoka kerítését ZSIDÓK HOLTTESTÉBÔL csinálták. A 6 millió MESE elkezdôdött a XIX. század közepén. A II. Vh. "zsidóirtás" érdekessége: több túlÉLÔSKÖDÔ követelt jóvátételt, mint amenyi zsidó volt a REICH legnagyobb kiterjedésekor.

    VálaszTörlés