2011. október 20., csütörtök

Aki bújt, aki nem ... Amerikából jöttem, mesterségem címere: ?égre?ajtó

Megjegyzés: A Parlamenti Képviselők ennek ellenére védelmükbe vették a népnyúzó végrehajtókat és a kérésükre az adósokat hátrányosan érintve akarják elfogadni a "mentelmi jogukkal" együtt a végrehajtási törvény módosítását. Had raboljanak tovább a végrehajtók!!!   

Isten hozott a kilakoltatottak földjén!

http://jovonk.info/2011/10/14/isten-hozott-kilakoltatottak-foldjen

Jöttek haza a végrehajtók, a luxusnyaralásukból. A magyarok fogadóbizottsága várta őket.

Miközben az általuk kifosztott, otthontalanná tett emberek a lét határán tengődnek, úgy a végrehajtók díszes társasága luxusnyaraláson vett részt a deviza- és számlaadósoktól elrabolt pénzből.


Ezért kell hát szaporítani az otthonok elárverezését és a kilakoltatásokat, hogy ilyen luxus körülményeket biztosíthassanak maguknak a fosztogatók.

Az utazásuk körülményeiről, a programjaikról (Pl: Élményrepülés Las Vegas fölött) olvashat előző anyagunkban: ITT >>


Nos, információink szerint a végrehajtók, legalább 100-an, 2011. október 13-án este 18:45-kor érkeztek a Ferihegyi (Liszt Ferenc) repülőtér 2/A termináljára, a Lufthansa 1340-es frankfurti járatával.

Ezért a Fehér Kéményseprők és az Egységes Magyarország Mozgalom Otthonvédő önkéntesei úgy döntöttek; riadólánccal sebtiben fogadó bizottságot alakítanak, hogy méltóképpen fogadják a hosszú utazásban megfáradt végrehajtó urakat és hölgyeket, és jókívánságaikat fejezzék ki nekik hazatérésük alkalmából.

Természetesen ehhez a repülőtéri rendőrségnek is volt egy-két szava. Minden otthonvédő önkéntesre jutott legalább 1-2 rendőr, civil ruhás nyomozó, vagy biztonsági alkalmazott. A repülőtér biztonsági igazgató helyettesét, Dr. Strauss Zsoltot egyébként, ha nem is jó, de régi ismerősként köszöntötték az otthonvédők, hiszen ő volt az, aki levezényelte a Tauzin család erőszakos kilakoltatását 2010. június 15-én.

A biztonsági vezetőkkel történt egyeztetés alapján tehát a fogadóbizottság csúnyán nem beszélhetett, melyet az önkéntesek be is tartottak :)

A sebtiben írott plakátjukra ezért a következő jókívánságaikat írták:
"Isten hozott a kilakoltatottak földjén! Reméljük, jól éreztétek magatokat a luxusnyaraláson!"

Háromnegyed hét magasságában le is szállt a frankfurti gép, melyen a 100 fős végrehajtói csapat érkezett a kaliforniai luxusnyaralásából, és a fogadóbizottság a kijárat előtt várta őket. Ám az aktivisták jó darabig senkit sem ismertek fel közülük, akinek elmondhatták volna jókívánságaikat. Azt is regélték, hogy fülest kaptak és másfelé távoztak az épületből. Aztán kissé meglódultak az események. Lett némi futás, és az egyik végrehajtó megkapta az otthonvédők jól megérdemelt köszöntését is.

Jött a gödöllői végrehajtó. Vonszolta ki maga után gurulós bőröndjét. Ezt az embert konkrétan felismerte két otthonvédő önkéntes is, és szaladtak utánuk a riportereket maguk után hívva, hogy megörökítsék az örökkévalóságnak a végrehajtó úr és felesége hazatérését az Újvilágból. A zsaruk is futottak utánuk, de nem avatkoztak be az eseményekbe, sem akkor, sem később, mivel tettlegességre nem került sor. Így folyt a loholás a taxik között, aztán az egyik taxiba való pakolás közben az otthonvédők végre személyesen is kérdőre vonhatták a végrehajtót, hogy miféle pénzből volt lehetősége erre a családi luxusútra, és vajon fizet-e utána adót? Miközben egyre mélyebb a válság Magyarországon. Közben csattogtak a fényképezőgépek, villogtak a vakuk, de a végrehajtó mindig elfordult, nem vállalta arcát.

Ez alkalommal nem sikerült ugyan, de a közeljövőben az Otthonvédő önkéntesek szerte az országban lencsevégre kapják a végrehajtókat, s különösképpen az emberektől elrabolt ingó és ingatlan vagyonokból képződött, hihetetlenül felszaporodott vagyonukat. Elősegítvén ezzel azt az összes vagyonosodási vizsgálatot, melyet a Fehér Kéményseprők kezdeményezett a végrehajtók ellen az Igazságügyi Minisztériumnál. Mert hiába a kilakoltatottak és kilakoltatandók földje most Magyarország, egyszer ez megváltozik, s nem is olyan sokára.Akkor mindenki visszakapja azt az otthonát, amit a végrehajtók elvettek tőle. A hiénák irreálisan felduzzadt vagyona pedig zár alá kerül, és szét lesz osztva kárpótlás gyanánt a népnek.

Fehér Kéményseprők - Egységes Magyarország Mozgalom Otthonvédő csoport
Az eseményről készült képeket a következőkben tekinthetik meg. (Fotók: EMM - SzRTI)
A 1340-es frankfurti járattal jöttek a végrehajtók 1. >>
Középen: Dr Strauss Zsolt, a repülőtér biztonsági igazgató helyettese 2. >>
A sebtében írt köszöntő 3. >>
A fogadó bizottság 4. >>
A végrehajtó (középen) nem vállalja arcát 5. >>
A végrehajtó tényleg nem vállalja arcát 6. >>
Videóból kivágott profilkép messziről a gödöllői végrehajtóról. Lesz ez még jobb is 7. >>
Fort András - Jövőnk.info - Szabad Riport Tudósító Iroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése