2011. október 16., vasárnap

NINCS MÁS MENEDÉK!

NINCS MÁS MENEDÉK!


Egy megkésve hozzánk beérkezett levél e hozzászólással kapcsolatban a folytatásban itt, alul olvasható ... a szövegen semmit sem változtattunk, csupán egy két helyre tettünk egy két kapcsolót olyan írásokra, amely a levélben írtak megvalósíthatóságát is messzemenőkig alátámasztja:

Tisztelt Vona Gábor!

Igen, jól szólt öcsém-uram, valóban itt az ideje az előrehozott választásnak!

De! Ezt a választást, az Alkotmányozó Nemzetgyűlés (lásd: Izland!) érdekében kell megtartani, amely választott és nem manipulált, visszahívható, kizárólag egyéni képviseleti felhatalmazással visszahelyezi az 1944. március 19. előtti jogaiba a Magyar Szent Korona Alkotmányát.

Tartják ezt bármilyen megfontolás szerint éppen időszerűtlennek, vagy akár meg is mosolyogják, netán némely fehérgallérosok fintorognak a hallatán.

Nincs más menedék! Nincs más út és lehetőség!
 
Addig bármelyik párt is nyeri a választási ciklust, vagy esetünkben fennhangon követelve annak töredékét, csakis idegen érdekcsoportoknak kiszolgáltatott helyzetbe tapossa vissza szülő nemzetét.

Ezért tehát, tekintve MAGYARORSZÁG külhoni és hazai viszonyait, tovább már tűrhetetlen helyzetét, minden magyar politikai tömörülés első rangú kötelessége kell legyen a Szent Korona eszmeiségéből fakadó ősi Magyar Alkotmány azonnali joghatályba történő visszahelyezése.

Nincs más menedék! Nincs más út és lehetőség!

Minden egyéb szóvirág csupán a fájdalmas és áldatlan időszakot nyújtja, nem csökkentve a nemzet mérhetetlen szenvedését, ami idő a gazdasági szakadéktól, az erkölcsi végromlástól, valamint az ország vezethetősége szempontjából elfogadhatatlan maradéktalan politikai összeomlástól választ el bennünket.

Tisztelt Vona Gábor!

Igen, itt az idő! Ez az idő hamarabb, mint bárki gondolná, az utcára fogja szólítani a magyarokat, amikor nem hajlandók tovább tűrni ostort méltatlan szolgáik kezében, nem lesznek hajlandók idegeneknek és szálláscsinálóiknak több sarcot fizetni.

Még a gyermekek is tudják, hiszen szégyenünkre a gyomruk jelzi számukra, hogy MAGYARORSZÁG szekere egyre gyorsulva halad a forgácsokra történő széthullás felé. Ezért a magyar nemzet saját élete érdekében elvárja és megköveteli azt a legkevesebb Haza iránti bölcsességet, valamint alázatot minden országgyűlési képviselőjétől, hogy hibája, vagy vétke napvilágra kerülvén a következményeket elviselve adja át az ország erőit a nemzet szerint alkalmasabb kezekbe.
Mindegy, hogy ki van a bársonyszékben!

Nincs más menedék, nincs más út és lehetőség, csak a Szent Korona Alkotmányának azonnali elfogadása.

Ferencváros, 2011. szeptember 19.
Lengyel Károly
Szebb Jövőt!

Fejér Szövetség Sajtószolgálata
2011/10/16/1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése