2011. október 12., szerda

Egy híján a 100. Hétvezér Est a kormányzóról szól

Közeledik a 100., az Ünnepi Este
- nem akármilyen előadóval és nem akármilyen -

 

A helye (?)**: ... reméltük, hogy a Királykút lesz, de még bizonytalan, azonban ami biztos, hogy méltó lesz ahhoz, amit a fejérek teremtettek a Hétvezér Esték előadássorozattal 

Az időpontja (!) nem kérdéses2011. október 25. (kedd) 19:00-21:00 

**Megjegyzés 2011. október 20-án: a 100. Hétvezér Est helyszíne Székesfehérvár, Civilek (hajdani Technika) Háza, Rákóczi út

 

Addig is a 99. sem lesz kutyafüle. Hogy miért is? Mert Horthy Miklós kormányzó és amit a megcsonkolt ország tett, az sem volt akármi. Ismernünk kell a történelmünket! Olvasd el a számvetést alább, hogy tudd, s hogy ne engedd tovább terjeszteni az égbekiáltó HÜLYESÉGEKET!


Ha kedd, akkor „Hétvezér Est”
Kosaras Péter Ákos:
A kormányzó
 
Kosaras Péter Ákos hadtörténész, a Horthy Miklós Társaság elnöke lesz a Fejér Szövetség 99. Hétvezér Estjének vendége 2011. október 18-án, kedden este 7 órától, a székesfehérvári Műhely Kávézóban.

Előadásában Horthy Miklós kormányzóról, a Magyar Királyság utolsó évtizedeiről beszél majd. Arról a kormányzóról és arról a korról, akiről és amiről annyi, de annyi – finoman szólva: butaságot, azonban tényszerűen fogalmazva: – aljasságot és hazugságot hordtak már össze, amitől elképedve, szinte felfoghatatlanul szemlélve mindezt áll minden, a legkevésbé is figyelmes, épeszű, értelmes és olvasni képes személy!


Idézzük fel előzetesként azt a válogatást, amely Czikó Árpád tollából született a Kádár-korszak alatt kiadott enciklopédiafélékből, legfőképpen az 1982-ben megjelent Magyar Történelmi Kronológiából (Akadémiai Kiadó), azaz hitelességéhez, minthogy azidőben Horthy Miklósról jót olvasni nem lehetett, nem fér kétség.

SZÁMOK ÉS VETÉSEK

Ezt az előadást feltétlen ajánljuk minden jóérzésű és jó szándékú fehérvári jó magyar ember figyelmébe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése