2014. január 24., péntek

A 205. Hétvezér Est vendége Horváth András: "nem tévedés, országos rablás"

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Horváth András: Nem tévedés az országos rablás
                         (Adó- és Vámhivatali műveletek)


Horváth András, a NAV-botrány kirobbantója lesz a Fejér Szövetség 205. előadója.

Horváth az áfa csalás ügyben feljelentést tett az ügyészségen, szerinte ezermilliárdos tételről van szó. Egy sajtótájékoztatón elmondta, hogyan csalnak el áfát kiemelt adózók, főleg az áruházláncok, amelyek polcai gyakorlatilag tele vannak adócsalásból származó áruval. Erről november 8-án egy tanulmányt is publikált az Átlátszó oknyomozó portálon.

A NAV volt munkatársa szerint az adócsalásban az adóhatóság is részt vesz azzal, hogy leállítja a vizsgálatokat, ha a kiemelt adózókhoz érnek.

Egyik lapban így vall magáról:
„Elég magas színvonalú elemzőkészség van bennem, képes vagyok nagy mennyiségű információból a lényeget kivenni és szintetizálni. Apám párttitkárként is egyfajta ellenzéki ember volt, kiállt az igazság mellett, s ez genetikailag bennem is megvan” – ad lényeglátó magyarázatot Horváth András 49 éves volt adóhivatali koordinátor HVG Portré rovatában arra, miért éppen ő volt az, aki rájött az áfa csaló hálózatok működési technikájára, és miért ő állt ki megfigyeléseivel a nyilvánosság elé. Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy izgalmas előadásra és az azt követő beszélgetésre.

Az előad
ás helye: Magyar Király Szálló, Trónterem, Székesfehérvár, Fő út 10.
Az előadás ideje: 2014. január 28. (kedd) 18.00-20:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése