2014. január 9., csütörtök

Levelesládánkba érkezett - Horváth Andrások, Kásler Árpádok nélkül nem megy

Védegylet honlapja
Kedves Barátaink!

A csatolt levelet a Magyar Demokratának címeztük elsősorban. Azonban szétküldtük, mert véleményünk szerint Horváth András feljelentése  a NAV ellen, számos fontos tanulsággal szolgál. Horváth András KÖZÜGYBEN tett feljelentést. Állítása szerint számos magyarországi multinacionális cég nem fizet ÁFÁ-t és adóhatóságaink őket nem vizsgálják. A sajtóhírek szerint nem a NAV-ot, hanem Horváth Andrást zaklatják.

Egy feljelentést szórakozásból nem irkál az ember. Más az, mint keresztrejtvényt, vagy közvélemény kutatási űrlapot kitölteni. A Horváth Andrások tudják, hogy sokat kockáztatnak: Munkahelyüket, jó hírnevüket, családjuk békéjét. Meglehet, Horváth András megsértett valamilyen munkahelyi előírást, amikor KÖZÜGYBEN feljelentést tett. 1956 októberében is KÖZÜGYBEN sokan törvényt sértettek, többek között a kijárási tilalmat kellett sokaknak megsérteni ahhoz, hogy ma október 23-át nemzeti ünnepünknek tekinthessük.

Politikus és politikus között van különbség. Ez lesz a tétje a tavaszi országgyűlési választásoknak is. Azonban semmilyen politikai testület nem nélkülözheti a hétköznapi ember azon jogát, hogy beleszóljon a közügyekbe. És nem csak a választás napján tartunk a beleszólásra igényt. Egy országot, csak politikusok nem tudnak rendbe tenni.  Mert a névtelenek a jövőben is kérdéseket merészelnek majd feltenni, olyanokat, mint például: Hol a beígért lusztrációs törvény amely a kommunista múlt egyik örökségét kellett volna lezárja? Nem régiben hallhattuk nyilatkozni az országgyűlés elnökét, aki  a gyurcsány-jelenséget gennynek nevezte a magyar demokrácia testén. Ha meghozzák a lusztrációs törvényt, már a nevét sem hallhatnánk a Gyurcsány féléknek. Hol vannak az elsősorban támogatandó családi gazdaságok? Nevük is kiesett a Földtörvényből. Van magyar haderő? Lehetne a kérdéseket folytatni. Horváth Andrások nélkül nem megy, de Kásler Árpádok nélkül sem… Még akkor sem, ha ők is hibáznak, akár a politikusok. És nélkülünk Békemenet sincs. Véleményem szerint elég erősnek kellene érezze magát a mai hatalom, hogy ne folytassanak fenyegető és lejárató kampányt a mindenkori Horváth Andrásokkal szemben.

Kaszás István
Fehérvári Polgári Védegylet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése