2014. január 16., csütörtök

A magyar föld nem eladó - hadjárat a magyar földért

"KAJÁSZÓ (...) FRONTVONAL: a "civil" politika és a rabló pártpolitika, a rendszer frontvonala."
Tatár József

A Gazdatanácsok Szövetsége titkárságát kérdeztük, hogy mi várható, hisz közeledik az egy éves évforduló: a Gazdatanácsok Szövetsége megalakulásának egyéves évfordulója. Lesz-e folytatás Kajászón? 
Kérdésünkre Tamási Béláné Marika, az NFA elnökét elmozdító büntető feljelentést elindító Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület elnök asszonya válaszolt. 
A válasz világos és egyértelmű volt:

Létrejön az összefogás, az összefogás a magyar földért és a vidékért. Mert nincs más esély. A vidék, a kisemmizett gazdák továbbra is maguknak követelik, a "politika" pedig, minthogy kutya kötelessége, meg is adja a vidéknek, a minden helyi gazda előtt nyitott Gazdatanácsoknak a földek feletti önrendelkezési jogot. Ha nem azonnal, ha nem is harc nélkül, ha nem is önként és dalolva, akkor is, mert nem lesz más választása. A választás már nem a múlt pártjai között, hanem éppen a pártok számára adott: elfogadják ezt, vagy elsöpri őket végleg a magyar nemzet akarata, avagy néhai Rácz Sándor emlékezetes mondata:
 "A politika pedig adja a jogot!"
 2014. február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony napján
a Gazdatanácsok Szövetsége megalakulásának egyéves évfordulóján
Összefogás a Magyar Földért és Vidékért
címmel Országos Munkaértekezletre és Földvédelmi Nagygyűlésre szólít
minden gazdát, minden Gazdatanács tagot és minden a nemzet- és földvédelemért, a vidékért tenni akaró szervezeti, közösségi erőt, küzdőképes közszereplőt
Kajászó - a Gazdatanácsok Szövetsége - az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület - Fejér Szövetség

Részletesebb hír erről a Gazdatanácsok Szövetsége honlapján lesz olvasható

"Kedves Olvasó! Tegnap, Kajászón megkezdődött a valódi rendszerváltás Magyarországon. Csatlakozzatok!"
Morvai Krisztina
Addig is ajánljuk mindenki figyelmébe az alábbiakat:

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása

http://www.youtube.com/watch?v=0X6J8yRYDi4
Morva Krisztina beszéde a képre kattintva megtekinthető

Miután azonban a semmis szerződések már ezen törvény nélkül is érvénytelenek, ezért már most kérek mindenkit, hogy indítson offenzívát a zsebszerződések leleplezése és újabb ilyen szerződések megakadályozása érdekében.

Kérem, hogy zsebszerződések észlelése esetén összefogva jóakaratú, cselekvésre kész honfitársakkal tegyenek feljelentést az ügyészségeken, keressék fel a legközelebbi nemzeti gazdatanácsot, földvédő szervezetet, a Jobbik helyi szervezeteit és vegyék igénybe nemzeti elkötelezettségű ügyvédek segítségét. Tájékoztassák a helyi és országos közvéleményt a tudomásukra jutott és leleplezett ügyekről, illetve kérem engem is és Gaudi-Nagy Tamást is tájékoztassanak akcióikról az alábbi e-mail címeinken: krisztina.morvai@europarl.europa.eu és gaudi-nagy.tamas@parlament.hu.

A legkisebb földterület visszaszerzése vagy eladásának megakadályozása is eredmény !

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."  - Mahatma Gandhi

Emeljük fel fejünket és vegyük vissza együtt hazánkat !
Isten óvja és vezesse Magyarországot !
Strasbourg, 2014. január 16.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő
morvaikrisztina.hu
Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő
gaudi.jobbik.hu
Fejér Szövetség Sajtószolgálat
Emlékeztetőül egy felvétel a 2012. december 1.-i Összefogás a Magyar Földért és Vidékért címmel megrendezett Szolidaritási Nagygyűlésről (Kajászóról): http://www.youtube.com/watch?v=09AZakyCMhk#t=27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése