2014. január 5., vasárnap

Évadnyitó Hétvezér Est: a Hungarikum együttes újévi koncertje

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Hungarikum együttes: Évadnyitó újévi Hungarikum koncert 

Mudris Anett és Kremnitzky Géza
/Hétvezér Esten még a Sörkertben/
Évadnyitó Hungarikum koncerttel nyitja meg előadássorozatát 2014-ben a Hétvezér Esték, a Fejér Szövetség nagy sikerű magyarságtudományi, közművelődési és -egészségügyi előadássorozata. Korábbi híradásainkból már ismert okokból hosszú időre a régi-új helyszínén, Fehérvár belvárosában, a Miss Tee Teaboltban rendezkedik be a szövetség rendező gárdája, míg az előadássorozatra és a már rendszeresen félszáz fölé emelkedő látogatók fogadására méltó ajánlatot nem kap, vagy talál a szövetség.

Hagyományaink szerint az idei évben is az együttes újévi koncertjével indítjuk a Hétvezér Esték programsorozatunkat. Mudris Anett és Kremnitzky Géza új dalokkal is készül az újévi koncertjére, de hallhatunk majd a régebbi, nagy sikerű feldolgozásaikból is.

A Fejér Megyei Hírlap január 2-án az alábbi riportot készítette a népszerű, fehérvári együttessel: http://feol.hu/kultura/uj-kontosben-a-regi-nepdalaink-1592815

Szeretettel várunk mindenkit az együttes és közösségünk hagyományos évadnyitó újévi koncertjére, amely a Hétvezér Esték rendezőinek 2013-as évet lezáró összefoglaló előadása és a 2014-es évad megnyitása után legkésőbb 19 órától kezdődik.
 
Az előadás helye: Miss Tee Teabolt, Székesfehérvár, Ady Endre u. 32. I. em.
Az előadás ideje: 2014. január 7. (kedd) 18.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése