2014. április 30., szerda

2014. május elseje az árulás napja

2014. május 1. az árulás napja

10 éve, hogy Magyarország - az európai népek létszámát tekintve - a 7. legnagyobb nemzetet képviselő államként az Európai Unióhoz csatlakozott. Tette ezt olyan feltételekkel, amelynek következtében 2014. május 1-én a külföldiek földszerzési moratóriuma az országvezetés egyetértésével szűnik meg, Magyarország utolsó stratégai kincse – az „alaptörvényben” is már csak nemzeti örökségként szereplő – magyar föld szabad tőkepiaci áruvá silányul.

Magyarország helyzetét csak súlyosbította a lisszaboni és a velseni szerződés felelőtlen, társadalmi egyeztetés és érdemi tájékoztatás nélküli parlamenti jóváhagyása.

10 év után világosan látható, hogy Magyarország olyan feltételekkel csatlakozott, melyeket az alapító államok egyike sem vállalt volna. Alkotmányos és gazdasági védelem nélkül vált és válik szabad tőkepiaci áruvá a nemzeti vagyon, a magyar föld és a magyar ember. Számbavétel nélkül került külföldi kézre a nemzet életben maradásához nélkülözhetetlen stratégiai ágazatok túlnyomó része. A földmoratórium feloldásával a szövetségeseknek álcázott uniós piaci gyarmatosítók elől az utolsó akadály is elhárul.

A Fejér Szövetség álláspontja, hogy az Európai Unió nem a nemzetek szövetsége, hanem a nemzettelen (inter- és multinacionális), nagyhatalmi (globális) pénztőke kiszolgáló, végrehajtó szerve csupán.

Változatlan feltételekkel az EU tagság életveszélyes a MAGYAR NEMZETRE, ezért a Fejér Szövetség 2014. május 1.-ét az árulás napjává nyilvánította.

A Fejér Szövetség Elnöksége nevében
a Fejér Szövetség Sajtószolgálata
forrás: http://os.mti.hu/hirek/97087/a-z_fejer_mag_egyesulet_kozlemenye

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése