2014. április 11., péntek

Hétvezér-előzetes: Simor István újabb előadása a világ titkos háttérhatalmi erőiről

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Simor István: A világ titkos urai - hatásuk a nagyvilágra

Simor István író, tűzoltó és katasztrófavédelmi szakember két héttel ezelőtt szerepelt először a Fejér Szövetség műsorán. (http://fejerszovetseg.blogspot.hu/2014/03/tuleles-egy-osi-konyv-alapjan-simor.html) Előadásának nagy sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az újabb felkérés.

Legutóbb életéről, sajátos szemléletéről és rendkívüli hitéről beszélt, amely a túlélést jelentette és jelenti ma is számára. A nyugodt, mosolygós fiatalemberről senki nem sejtette, hogy már megjárta a poklok mélyét, ahonnan „saját hajánál fogva húzta ki magát”, hogy tovább élhessen és segíthessen másoknak is.

Meggyengült egészségi állapotával mit sem törődve állandóan képezi magát, dolgozik, könyvet ír. Szívesen találkozik az emberekkel, közösségekkel vagy egyénekkel, és örömet jelent számára, ha tudásából, életbölcsességéből átadhat valamit. Szerinte a túlélés csak a BIBLIA tanácsainak, útmutatásainak betartásával lehetséges.

Ezen az estén a világ titkos urairól beszél, akik más népek leigázásával jutottak hatalomra. Sok párhuzamot vél felfedezni az indiánok sorsa és a magyarság eredeti, természet közeli vallásának felszámolása között.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Simor István előadása egy nem mindennapi élmény, ahol mindig titkok kerülnek a felszínre, így reálisabb képet kaphatunk a minket körülvevő, rendezetlen világról.

Az előadás helye: Miss Tee Teabolt, Székesfehérvár, Ady E. u. 32. I. em.
Az előadás ideje: 2014. április 15. (kedd) 18.00-20:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése