2014. április 15., kedd

MVSZ: Botos László olvasókönyve fiataloknak és felnőtteknek

Húsvéti ajándék: Botos László olvasókönyve


A Magyarságtudományi Intézet (Groton, NY, USA) kiadásában megjelent Botos László olvasókönyve. A magyar nemzeti azonosság legalapvetőbb művelődési, irodalmi, történelmi, egészségügyi és demográfiai ismereteit tartalmazó szöveggyűjtemény – amely a magyar nemzeti lét egyfajta keresztmetszete – egy kötetben két könyvet tartalmaz, egyet fiataloknak és egyet felnőtteknek.

Ha valaki csupán ennyit olvas el a magyarságról, az a magyar nemzet számára nem vész el, bárhova is sodorja őt az élet, bár milyen mostoha legyen is sorsa.
 
Az Olvasókönyv kiadását néhány lelkes kanadai és amerikai magyar, illetve az MVSZ montreáli szervezetének adománya tette lehetővé. Íme névsoruk: Babos Imre és Anikó, Bárány Dénes és Sarolta, Bencsis Klára, Bérces Gyula és Mária, Brády Mária, Farkas Attila és Monika, Goralszky Éva, Joó Klára, Kocsis Ferenc, Sebestyén Alajos, Markó Ferenc, Gombai Gabriella – Kanada, valamint Jobb Vilma, Pőecze József és Zita, Juhász Gábor, Berzsenyi György, John P. Gyékényesi, Harry Godfors, Botos Margaret – Egyesült Államok.

Az Olvasókönyv – kiadásának időzítése folytán – egy eszményi húsvéti ajándék fiatalok és felnőttek részére egyaránt.

A két, egyenként 233 oldalas könyv egy kötetben jelent meg. Ára: 3000 Ft.
Az MVSZ tagjai honlevél igazolványuk bemutatása ellenében 33%-os kedvezményt élveznek.
Megvásárolható az MVSZ budapesti székházában, valamint a világhálón.

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285

Külföldi átutalás esetén:
Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
bankszámlája:
IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285
MKB Rt. – Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.
1056 Budapest, Váci u. 38.
SWIFT Kód:MKKBHUHB

Megrendeléseket az mtf.szervez@gmail.com címen fogadnak.
Ha a kívánt mennyiség árát banki átutalással befizették, és pontos postai címüket feltüntették, akkor másnap postázzák a megrendelt füzeteket.

MVSZ Sajtószolgálat
8256/140313


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.”
(MVSZ Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése