2014. október 5., vasárnap

Közéleti közállapotok itthon, otthon és másutt

Adhattuk volna azt a címet is ennek a bejegyzésnek, hogy minden megjegyzés - kommentár - nélkül, azonban megjegyzés nélkül ez már nem megy, ha a megjegyzéseket a legrövidebbre is szabtuk, tehát

KÖZÉLETI KÖZÁLLAPOTOK MA

ITTHON
van, hogy egy kép is eleget mond,

OTTHON
https://www.youtube.com/watch?v=qqzd9U8aWYU
van, hogy az élő felvétel is kevés, hogy leírja, mi a szenvedés,

MÁSUTTMÁSHOL avagy AHOL
a Bundy család marha itatóját és karámját - hivatalos köntösben, természetvédelmi indoklásokkal, összejátszásokkal, törvényesnek látszó erőszakos elzárásokkal - következetesen tönkretették, teheneik egy részét folyamatosan elkergették, hogy a legelőterületüket valakik, valamilyen célból megszerezzék. DE! De Amerika több pontjából felfegyverkezett "szabadságharcosok" érkeztek a Bundy család jogainak védelmére, mikor ezt megtudták. A BLM, az Egyesült Államok - a sivatagi teknősök megmentésére hivatkozó - állig felfegyverkezett "természetvédői"-nek  végül csak a meghátrálás maradt. Ezzel meghiúsult a kiszemelt terület  erőszakos elbitorlása.
https://www.youtube.com/watch?v=kX0Y5jv6tlM
s van, hogy meg kell magyarázzuk, hogy amit láthatunk, az arról szól, mikor a közemberrel szemben hivatal(nok)oskodva fellépők felfegyverzett serege meghátrál és végül eliszkol.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat
majd' hogy nem kommentár nélkül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése