2014. október 3., péntek

Megemlékezés az "Aradi Vértanúk" napján, október 6-án 18 órától a Királykút Emlékházban

Szeretettel várunk mindenkit hétfői rendezvényünkre:

M E G H Í V Ó
a Fejér Szövetség és a Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete
2014. október 6-án (hétfőn) 18 órától
a Királykút Emlékházban
az 1848-as szabadságharc leverése után Aradon vértanú halált halt tábornokaink emlékére tartandó megemlékezésére
s az annak keretében tervezett ünnepélyes eseményre,

Sajó Mária
független képviselőjelölt (5. sz. vk.) és a választópolgárok közötti "visszahívhatósági" szerződés
megkötésére, aláírására

Tervezett menetrend:
18:00 Megnyitó (Himnusz)
18:05 Az Aradi Vértanúkról megemlékezés (hangfelvételről)
18:30 Sajó Mária szerződéskötése és ünnepélyes aláírás
19:00 Mécsesgyújtás a Királykút Emlékház kertjében

Az Aradi Vértanúk napjára készülődve

Közeledik október 6-a, az Aradi Vértanúk napja. A Magyarok Világszövetsége a nemzetünk életében mély nyomot hagyó aradi kegyetlenkedés 160. évfordulójára egy kimondottan oktatási segédeszköznek szánt CD-t készíttetett, és abban az évben több mint ezer Kárpát-medencei magyar iskolát meg is ajándékozott vele.

A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című CD négy békéscsabai színész – Nagy Erika, Mészáros Mihály, Szőke Pál és Tomanek Gábor – összeállítása. Terjesztése fölött fővédnökséget vállalt Erkel Tibor, a Himnusz zeneszerzőjének leszármazottja, Dr. Papp Lajos szívsebész valamint Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc hőse.


Az időközben elmélyült világválság nem engedi meg, hogy továbbra is adományként kezeljük e CD-t, de az MVSZ mérsékelt áron, örömmel felajánlja azt az érdeklődő iskoláknak, intézményeknek, magánszemélyeknek.

Mindazok, akik október 10-ig átutalják a lemez ellenértékét, vagy utánvéttel megrendelik a kor dokumentumai alapján készült művészi értékű, megrázó erejű összeállítást, úgy 20% kedvezményt élveznek, és ekképp a lemez ára 1200 Ft.

A lemez kapható az MVSZ budapesti székházában, illetve hozzáadódó postaköltséggel megrendelhető a sajtoszolgalat@mvsz.hu villámposta címen.

Banki átutalás esetén 1.645 Ft fizetendő, utánvétes megrendelés esetén pedig 1200 Ft CD-ár +1895 Ft postaköltség = 3.095 Ft.

Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

Bankszámla belföldi átutalásokhoz:
MKB – 10300002-20102159-00003285

Kérjük, hogy tüntessék fel pontos postai címüket és a pontos számlázási adatokat.

MVSZ Sajtószolgálat
8043it/140929


„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint. (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése