2014. október 24., péntek

Őrizzük az 56-os lángot a 25. évfordulón a Magyar Király Szálló előtt

ŐRIZZÜK A LÁNGOT
az első fehérvári 56-os megemlékezés 25. évfordulóján
  • Köszönet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak az egész napos rendezvényért,
  • Köszönet a mintegy kétszáz fehérvári polgárnak az együttlétért, részvételért,
  • Köszönet a szónokoknak, Tián Józsefnek, Murányi Leventének, Völgyi Szabolcsnak, Kónyi Kiss Botondnak az igaz szavakért és
  • Köszönet a társadalmi szervezeteknek, a Vértesalja és a Bakonyalja Gyermekeinek, a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, a Fejér Szövetség tagjainak az együttműködésért, az 1956-os forradalom és szabadságharc méltó felidézéséért!

Tisztelt résztvevők! Tisztelt csatlakozó megemlékezők! Tisztelt Bajtársak és Szövetségesek!

Gyújtsuk minden nap újra és újra
és 
Őrizzük a lángot!

Őrizzük annak emlékét, hogy az 56-os szabadságharc október 23-tól november 4-ig a világot megdöbbentő sikerességgel és kiállással töretlenül tartott! Mindennap helyezzünk el és gyújtsunk újabb és újabb mécseseket azon a helyen, ahol az első fehérvári 56-os megemlékezés zajlott, ahol Rácz Sándor, az utolsó nagy 56-os 25 évvel ezelőtt állott, s most egy kép emlékeztet csupán arra, amit a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnöke ránk hagyott:

Tisztesség nélkül új magyar társadalmat építeni nem lehet!

A Fejér Szövetség vállalja, hogy minden alkonyatkor pótolja a mécsesek leégett gyertyáit és újraéleszti a lángot november 4.-ig. A szabadságharc emlékét hirdető üvegmécseseket november 5-én alkonyatkor gyűjtjük össze és a következő megemlékezésig megőrizzük.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat
Vonatkozó bejegyzések: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése