2016. március 14., hétfő

Elnökként 15 éve minden fizetés és juttatás nélkül az MVSZ élén

Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Szerkesztőségek!
Tisztelt Magyarok Világszövetsége Tagok!

A Magyarok IX. Világkongresszusának megrendezésére készül az egyedülálló legitimációval rendelkező, 1938-ban, a Magyarok II. Világkongresszusa által életre hívott Magyarok Világszövetsége. A Petőfi Sándort is idézve "Élet vagy Halál" címmel 2016. augusztus 15.-étől, Nagyboldogasszony napjától augusztus 20.-ig, Szent István temetésének és Szent László által szentté avatásának évfordulós napjáig tartó Világkongresszus Nyitókonferenciája Székesfehérvárott, Szent István városában, a királyi városban lesz. Székhelyünknek ilyen nagyságrendű, az összmagyarságot érintő nemzetpolitikai rendezvényben 1938 óta nem volt része!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2154&v=AoTtu6cmPb4
Patrubány Miklós beszélgetése Vári-Kovács Péterrel a képre kattintva tekinthető, hallgatható meg

Ezúton ajánljuk minden jó magyar ember figyelmébe azt a tisztességes beszélgetést, amelyet az N1TV Kisberk Szabolcs főszerkesztésével Patrubány Miklóssal készített. 

2000 óta csak egyetlen ehhez mérhető írásra emlékszünk, amely éppen az állandó bírósági és ügyészségi támadások eredményeképpen összehívott rendkívüli - időközi - elnökválasztó küldöttgyűlés napján jelent meg a Magyar Nemzetben még 2012-ben (Határokon átívelő magyar összefogás - Magyarok Világszövetsége)

Tisztelettel ajánljuk, kövessék kongresszusi híreinket!
Bizalommal az ősi erényben:
Keresztes Imre
Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete - Fejér Szövetség
Sajtószolgálat

Frissítve a Magyarok Világszövetsége Sajtóközleményével:

Patrubány Miklós márciusi üzenete az N1-en

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2154&v=AoTtu6cmPb4
Kisberk Szabolcs főszerkesztő kezdeményezésére az N1 tévé március 10-én márciusról, a nemzetről, december 5-ről, a magyar állam és a Magyarok Világszövetsége viszonyáról beszélgetett Patrubány Miklóssal. A Dominó Café-ban készült felvételt március 13-án, az MVSZ elnökének kérésére vágatlanul tették közzé, a következő felvezető szöveggel: Tíz éve nem szerepelhetett a médiában a Magyarok Világszövetségnek elnöke. Véletlen vagy szándékos az elhallgatás, elhallgattatás? Patrubány Miklóssal a Székely Szabadság Napjáról,  a 2004. december 5-ei népszavazásról, a kitaszítottságról és a világszövetség jelenlegi helyzetéről is beszélgettünk.”

A fenti képre, vagy ide kattintva megtekinthető a Patrubány Miklóssal készült teljes interjú.

MVSZ Sajtószolgálat
8933/160314

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése