2011. március 2., szerda

Üzenet Honfitársainknak március 5-re

Honfitársam!

A január 9-én megfogalmazott Felhívásunk már bizton ismered.
A február 15.-i sajtótájékoztatónk videóját itt nézheted meg:
http://vimeo.com/20053955 

„Nem teremthető hagyomány abból, hogy amit törvénykeznek, az nélkülözze az alkotmányt, s amit alkotmánynak neveznek, az nélkülözze az íratlan törvényt, a hagyományt!” (máig gondolkodók)
A Szövetség akkor szövetség és működőképes, ha a lehető legnagyobb területen egymástól függetlenül és mégis következetes elvek szerint működik egy cél érdekében.
Meg kell szervezni a magyar nemzet alkotmány-helyreállításra érett szövetségeit a Kárpát-medence minden területén, nem csupán Budapesten. Ennek első lépéseként azonban most Budapestre hívunk Benneteket, mint a kiinduló, GYÚJTÓpontja azoknak az elkerülhetetlen és tervszerűen végrehajtandó munkálatoknak, amelyeket március és április hónapban a TAHSZ szervezői Veletek közösen VÉGEZHETNEK csupán EL.

Tehát úgy tervezzétek, hogy aki csak teheti és azon szervezetek, akik csak tehetik részt vegyenek ezen a rendkívüli eseményen! A személyes találkozás elkerülhetetlen!

Országos TAHSZ Értekezlet
2011. március 5-én (Szombat) 10-20 óráig

Budapesten, a Magyarok Házában, a Kossuth-teremben
"Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya"
címmel

Felkérésünket összefoglaló, tisztázó előadásra már elfogadta Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnöke, Dr. Szőllösi József, az Alkotmányos Jogfolytonosságot Helyreállító Nemzetgyűlés elnöke, Dr. Horkovics-Kováts János, a Nemesi Rendi Mozgalom alelnöke, Dr. Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szószólója és Dr. Bogár László közgazdász. Továbbra is reméljük, hogy Dr. Zétényi Zsolt ügyvéd úr is elmondja majd, amit érdemes tudnunk és ismernünk arról, amit az alkotmányozás jelent, hogy mindazok után megalkossuk középtávú cselekvési terveinket.

Mert "azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"!
Mert nincs más, csak magyar út; szókimondó, egyenes!
Önálló, mellérendelt és mégis összehangolt tettek  rendszere, szövete képes csak hosszútávú eredményekre!
Hagyjuk végre magunk mögött a hitetlenkedést és a hiteltelenséget! Itt az idő, hogy tisztázzuk a legfőbb alapelveket és teendőinket!

Kérlek Benneteket, hogy a meghívót a lehető legszélesebb körben terjesszétek majd és vegyetek részt amennyien csak tudtok és annyi jó magyar embert képviselve, ahányat csak lehetséges. Erre biztassatok minden jóravaló magyar közösséget, akik felhívásunkkal egyetértenek.

Tisztelettel KÉRLEK, hogy március 5-i találkozásunkig:
  1. Küldjed vissza kitöltve a „TAHSZ Értekezlet Jelentkezési lap”-ot és .
  2. Küldjed tovább minél több helyre ezzel a meghívóval és a Felhívással együtt!
  3. Terjeszd a „TAHSZ KÖRLEVÉL  EGY”-et, amelyben javaslatot teszünk arra, hogy a kormány által kiküldött kérdőívet milyen válasszal küldje mindenki vissza!
  4. Beszélj erről az arra érdemes ismerőseiddel és vitassátok meg egymás között, hogy közvetlen környezetedben (település/kerület) hogyan tudnátok helyi TAHSZ-t létrehozni (alap a 3 pont, ám az általatok készített FELHÍVÁSBAN már a helyiek felsorolásával)!
  5. Tegyél meg mindent azért, hogy a helyi országgyűlési képviselőd (elsősorban az, aki egyéni és nem pártlistásként jutott a Parlamentbe) megismerje a véleményünket, hogy eldönthesse, továbbra is a gyarmatosításunk mellett szavaz vagy végre a magyar nemzet mellé áll! Kezdd el!

A mielőbbi találkozás reményében testvéri szeretettel:
Fetzer János
TAHSZ

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Dr. Zétényi Zsolt ügyvéd úr megerősítette, hogy elfogadja felkérésünket és rövid összefoglalóval és tanácsaival személyesen kívánja segíteni a társadalmi összefogást, ahogy általában minden társadalmi kezdeményezést. Mondandójában főként arra kíván kitérni, hogy illúziók kergetése nélkül szükséges megtalálnunk a történeti alkotmány máig érvényes eszmeiségének átörökítésének útját, módját és lehetőségeit. Ez legyen a társadalmi összefogás alapja!

    Találkozunk szombaton a Magyarok Házában.
    Ferenc (az öreghegyi)

    VálaszTörlés