2011. március 23., szerda

Rozgonyi Ernő az alkotmányozásról

Kedves Barátaim! Igen tisztelt Ernő bácsi!

A 9. megyegyűlésünkön felmerült a kérdés, hogy mit képvisel Dr. Rozgonyi Ernő, aki 2010. Virágvasárnapján vállalta, hogy szerződést kössön a választóival, velünk, egyszerű emberekkel!


Pontosan azt képviseli, amit polgárjogi szerződésben is aláírt és amit nyílt esküjében előttünk meg is erősített.
Isten áldja ezért! Isten tartsa meg erőben és egészségben!

Itt nézhető, hallgatható meg a Fejér Szövetség által elismert egyetlen (legitim) országgyűlési képviselő hozzászólása alkotmányos ügyben:



Ernő bácsi! Önnek nem kellett volna elnézést kérnie azért, mert heves volt, ugyanis nem tud olyan heves lenni, mint amilyen mértékben szenved a magasan fizetett pojácáktól a Magyar Nemzet, mint amilyen hevesen fosztják ki az országot a bennfentesek idegen érdekeknek engedve.

Drága Honatyánk!
Teljes mértékben egyetértünk Önnel. Minden kijelentésével! Minden tiszteletünk és támogatásunk az Öné, mert egyenesen és tisztán mer fogalmazni és bizonyítja, hogy magyar ember!

Kívánunk erőt és egészséget további képviselői munkájához, hogy legyen kitartása és ereje ahhoz, hogy azon kevesek közé tartozzék, akikkel újjáépítjük ezt az országot azok nélkül, akik azzal sem tisztelték meg nemzetünket, hogy ott legyenek a mi általunk megtermelt fizetésükért az országgyűlésben!

Remélem lesz ideje, hogy megtiszteljen Bennünket a hétvégén Agárdon, a TAHSZ Második Országos Értekezletén!

A legmélyebb tisztelettel:
Dr. Boór Ferenc
a Fejér Szövetség szóvivője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése