2013. szeptember 14., szombat

Az Európai Unió alulnézetből - ahogy Kondor Katalin látja. 188. Hétvezér Est

Ha kedd, akkor HétvezérEst… 
Kondor Katalin: Az Európai Unió alulnézetből
Kondor Katalin, a magyar újságírás egyik legjelentősebb képviselője lesz a Fejér Szövetség 188. Hétvezér Estjének meghívott előadója.
Bár nevét sokan a népszerű tévéműsoraiból ismerik, - Napi aktuális, Korrektúra, Névjegy, - pályája sokkal inkább a rádióhoz kötődik. 35 éven át volt a Magyar Rádió munkatársa, egy ideig az elnöke is.
Műsoraiban érdekes és értékes emberek szólaltak meg, akiknek nem a politikai nézetét vizsgálgatta, hanem értékrendjüket. Nemzeti konzervatív újságíróként azonban arra kényszerült, hogy visszavonuljon a közéletből. Éppen az Magyarok Szövetsége volt vezetőjével, Vukics Ferenccel készített műsora volt az, amely már nem szerepelhetett az ECHO TV műsor palettáján, 2010-ben.
Azóta könyvei, kiadványai jelennek meg, - köztük a legismertebb a Névjegy másképp-, és gyakran személyesen megy el az emberekhez, hogy előadásokat tartson, ahol mindig telt ház fogadja.
Ezen az estén Kondor Katalin személyében most egy ugyanolyan „érdekes és értékes” személlyel találkozhatnak a fehérváriak, mint korábbi riportalanyai voltak. Tudása, tapasztalata, rendkívül széles látóköre révén könnyebben eligazodhatunk a média által hozzánk eljuttatott hírek, információk, valamint a rádió- és tévécsatornák sokaságában.
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás kezdete:
2013. sz
eptember 17. (kedd) 19.00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése