2014. szeptember 17., szerda

Aláírásgyűjtés Kárpátaljáért Budapesten, Debrecenben és Montrealban is

Kárpátaljáért! - Napi kétszáz aláírás az Astoriánál. Aláírásgyűjtés Debrecenben és Montrealban is

Karsay Péter (a képen), a Kárpát-medencén Kívüli Térség európai alelnöke és Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke is beszállt a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében indított aláírásgyűjtésbe. Az Astoria aluljáróban két nap alatt négyszáz támogató aláírást gyűjtöttek.

Dr. Medgyessy István, az MVSZ Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének vezetője újabb levelet küldött, benne kilenc, teljesen kitöltött aláíró ív. Kísérőlevelében kifejti, hogy a Debrecenben megtartott XII. Sárközy Péter Tudományos Emlékülésen, amely a biokultúra és a bioéletmód terén kifejtett kimagasló teljesítményeket díjazta, minden résztvevő aláírta a felhívást. Az ugyancsak Debrecenben megtartott harmadik székely nap résztvevőinek 95%-a – közöttük Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke – csatlakozott aláírásával a felhíváshoz.

Montrealból a századik életéhez közeledő v. Detre Gyula László elküldte az általa gyűjtött második, teljesen kitöltött ívet.

MVSZ Sajtószolgálat
8376/140916


A Székesfehérvár központjában folyt júliusi aláírásgyűjtés hasonlóan napi 200, összesen bő 2500 aláírást eredményezett. Székesfehérvárott, a Fejér Szövetség által 5 éve megszakítás nélkül működő Hétvezér Est előadássorozat megszokott helyszínén, a Miss Tee Teaboltban (Ady Endre utca 32. I. em. Kedd-Péntek 10:00-18:00) várjuk a csatlakozó aláírókat, akik egyetértenek velünk abban, hogy

 
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése