2014. szeptember 17., szerda

Botos László: A Magyarsághoz

A Magyarsághoz!

Miért nem nézünk magunkba?
Miért nem ismerjük fel a saját hibáinkat?
Talán megfertőződtünk a magyarellenességgel, amely mindennapos tapasztalattá vált a saját magyar hazánkban?
Gróf Teleki Pál azért alapította 1938-ban a Magyarok Világszövetségét, hogy a Trianonban széttépett magyarságnak legyen egy közös érdekképviselete a világon!

Miért támadják magyarok (is) ezt az egyetlen közös magyar érdekképviseletet szolgáló, pártok feletti, kormányoktól sem függő, magyar „civil” szervezetet?
Miért állítják összeférhetetlennek Patrubány Miklóst, az életét a magyarság kitartó szolgálatának áldozó MVSZ-elnököt, jelentősen megnehezítve az értünk végzett munkáját?
Miért feltételezik róla azt, hogy éppen ő „idegeníti el” az MVSZ lehetséges támogatóit?

A magyarellenesek tulajdonképpen egyetlen nagy „hibát” támadnak Patrubány Miklós MVSZ-elnökben: azt, hogy nem hajlandó beállni a megvásárolt vezetők közé!
Azonban ezt a „hibát” minden tisztességes embernek kötelessége TISZTELNI!
Minden tisztességes magyarnak meg kell értenie, hogy éppen ilyen, a tisztességben rendületlenül kitartó, szilárd jellemű, erős egyéniségre van szükségünk a Magyarok Világszövetsége élén!
A világ magyarságát, a magyarság érdekképviseletét gyengíti mindenki, aki támadja, illetve kilép a szervezetből, mert NEM ÉRTI, hogy ezzel a nemzet egységét bomlasztja!

Lehet egyes döntésekkel egyet nem érteni, de 2000-ben a Magyarok Világszövetsége MEGTISZTULT: szerencsére a tisztességes emberek voltak a tagjai között többségben, akik nem tűrték, hogy a politikai hatalom a civil (= nem kormányzati!) szervezetre olyan személyt erőltessen vezetőnek, aki a levitézlett kommunisták embere (csak volt?). Ha valaha esetleg akár „bűnbarlangnak” is lehetett volna nevezni a Magyarok Világszövetségét, annak az állapotnak a tisztességes tagság 2000-ben határozottan véget vetett!

A Magyarok Világszövetsége MINDEN magyar érdekeit képviseli. Az MVSZ aktív tagsága tisztességes, és ragaszkodik ahhoz, hogy Patrubány Miklós elnök úr vezesse, hiszen ő széleskörű tudásával és szilárd tisztességével már 14 év óta OLYAN PÉLDÁT MUTAT, amit a jó szándékú magyarságnak egyedül érdemes követnie.

Aki magyar létére ezt nem képes helyesen értékelni, az valóban magyarellenességgel fertőződött meg, és ezért elveszett a nemzet számára. Mégis, a GONDOLKODÓ magyarok még felismerhetik: éppen a tisztességben rendületlenül kitartó, szilárd jellemű, erős egyéniségre van szükségünk a Magyarok Világszövetsége élén!

Botos László
                                                                            2014-09-14

MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET
Visit our Website:
www.magtudin.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése