2018. március 26., hétfő

"Nagy beszédek" helyett beszélgetésre készülve Krisztinával

Köszönjük a rendkívüli érdeklődést!

kérdez: Dr. Boór Ferenc
válaszol: Dr. Morvai Krisztina
Kérünk minden résztvevőt, hogy lehetőleg 15-20 perccel az előadás megkezdése előtt érkezzék a helyszínre, ha kényelmes ülőhelyet és pontos kezdést, s a végén pedig helyszíni kérdésekre adott válaszokat is szeretne látni, hallani! 

Előadás kezdete: 2018. Kikelet hava, azaz március 27. kedd 18.00 óra
Előadás helyszíne*: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Előre is köszönettel a szervezők nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

(* a változás jogát fenntartva)
 
Ha kedd, akkor Hétvezér Est… : A terror valódi arca napjainkban

Ajánljuk a beszélgetést különösen is a fehérváriaknak, kiknek "Európa Kulturális Fővárosa" pályázatát meghökkentő nyíltsággal bírálták az EU bizottság - idegen világnézetű - "szakértői", mondván Fejérvár túl fehér, túl vidám, túl keresztény, sehol egy színes bőrű, sehol a félelem, sehol egy mohamedán jövevény. S, ha csak ez volna az ok, ami miatt ez az este erősen érinti Fehérvár közérzetét és mindennapjait. Morvai Krisztina éppen azon a napon látogat Fehérvárra, mikor másodfokon tárgyalják egy házi őrizetben és első fokon 20 év börtönre ítélt fehérvári régész, néhai Siklósi Gyula díszpolgár egyik, mára már a körülmények ellenére is PhD dolgozatát megvédeni szándékozó tanítványának fellebbezését.
Néhai Prof. Dr. Siklósi Gyula terrorizmussal vádolt tanítványával beszélget Morvai Krisztina az ártatlanságról és a terror valódi arcáról (a képre kattintva)
Igen, éppen abban a Királykút Emlékházban beszélgetünk a minden bizonyíték nélkül is kitartóan terrorizmussal vádolt egykori régész-történész hallgató ügyéről, amelyet egyik konzulense, a Fejér Szövetség Honor Alba Regia Civitas ezüst fokozatú kitüntetésének tulajdonosa, Dr. Siklósi Gyula professzor segítségével, szakértelmével állítottak helyre, s alakítottak múzeumi és közösségi élettérré.

Szeretettel várjuk érdeklődő vendégeinket erre a - bizton állíthatjuk, hogy - nem mindennapi beszélgetésre.

Előadás ideje: 2018. Kikelet hava, azaz március 27. kedd 18.00 óra
Előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25. 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése