2013. május 6., hétfő

Knoll Gyula repülőezredes előadása a magyar UFO-esetekről (könyvbemutató)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Knoll Gyula: UFO – Az elhallgatott valóság – könyvbemutató


Knoll Gyula nyugalmazott repülőezredes, több nagysikerű repülős könyv szerzője, már második alkalommal lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának előadója.
A tavaly augusztusi, telt házas előadáson Vitéz nagybányai Horthy Istvánról beszélt, ahol szép számmal vettek részt volt repülős társai és a repülés szerelmesei is.
Ezen az estén saját életéről fogunk tőle hallani, amely rendkívülinek mondható, hiszen küldetései során többször jött vissza a halál torkából. Ezek után már nem is csodálkozhatunk azon, hogy UFO-val is találkozott, amely máig is emlékezetes maradt számára.
Erről szól legújabb kötete, az „UFO – Az elhallgatott valóság. ”

Íme, a könyv alapját képező történet:

1959. július 21-én, éjfél előtt a kor legmodernebb harci repülőgépén 4000 méteres magasságban repülve
egészen közelről látogatta meg Őt egy kékes fényt kibocsátó repülőtárgy, majd elrepült felette és teljesen bevilágította a kabinját. Amikor közel 1000 km/h sebességgel üldözőbe vette a titokzatos repülő objektumot, azt megközelítette, ha kell, a földi utasításnak megfelelően megsemmisítse. Azonban ez a fényes repülőobjektum úgy otthagyta, mintha puskából lőtték volna ki.

A találkozás olyan mély nyomokat hagyott szerzőnkben, hogy titokban nagy érdeklődéssel volt az Univerzum iránt. Mint a taszári légibázis parancsnokhelyetteseként 50 éves titoktartásra kötelezték, de minden UFO-kkal kapcsolatos írott és elektromos hírre felfigyelt.
Hamar világossá vált számára, hogy a levegőben, számtalan esetben találkoztak már pilóták azonosítatlan repülő objektumokkal. Hosszas kutatómunka folyamán gyűjtötte össze a katonai repülők, a polgári pilóták és az űrhajósok e találkozásainak rendkívül izgalmas beszámolóit.
A szerző ebben a munkájában a saját konkrét tapasztalatain, és mások - köztük nem egy magyar és külföldi pilóta és űrhajósok vallomásain keresztül közelebb hozza az olvasót az UFO-k titkához, az elhallgatott valósághoz.

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2013. április 30.  helyett május 7. (kedd) 19.00-21:00 óra


Forrás: Knoll Gyula könyvajánló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése