2013. május 15., szerda

Aradi Éva a Szent László Akadémia programján szombaton

Az év 20. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezte és szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hétfői előadók:  Marek Tibor Mit kell tudni az atomenergiáról? Ismeretlen energiák hasznosítása, Varga István Modern pénzügyek, korlátok és lehetőségek címmel kerültek sorra, míg a szombati előadók: Dr. Kőrösi Mária HAZÁNKHOZ― HAZÁNKÉRT ― NEMZETÜNKÉRT ― a politikai geográfia tükrében, majd Aradi Éva Magna Hungaria címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

18. szombat
15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében
A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaHAZÁNKHOZ― HAZÁNKÉRT ― NEMZETÜNKÉRT ― a politikai geográfia tükrében címmel Dr. Kőrösi Mária egyetemi docens tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között Az Őstörténeti konferencia tükrében – Magna Hungaria címmel Aradi Éva indológus előadása, majd beszélgetés hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.
A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.
 MVSZ Sajtószolgálat
7881/130513

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése