2016. szeptember 4., vasárnap

Harmadik felhívás Budaházyért és társaiért - Honfitársak! Ne elé, hanem mellé álljatok!

Alázattal, Becsülettel és a Családdal közös ügyünkért!

Fotó: Béli Balázs
Minél többeknek kellene felhívni a figyelmét, hogy figyeljenek arra, hogy nem mindegy, ki kezdeményez egy kiállást valakiért, valamiért! Alázat nélkül nincs együttműködés, összefogás és eredmény. Budaházy és társai ügyében az elsőség a családé, s azoké, akik pereiket végigkísérték, mindvégig mellettük, s velük dolgoztak, az első tüntetést is kezdeményezték és tevőlegesen támogatták (a család, a Nemzeti Jogvédő, az MVSZ, ... - a felszólalók fémjelzik ezt). Ha lehet, hozzájuk csatlakozzanak azok, akik ugyancsak felháborodtak azon, ami Budaházyékkal történt (én is, mi is, a FEJSZE, s még sokan mások is ezt tettük, tették).

Ne akarjanak feltétlen vezényelni idejekorán mások! A jó szándék kevés. Fogják vissza magukat, mert nagyívű elképzeléseikkel nem feltétlenül támogatják azt, ami most elsődleges, azaz hogy felmentsék az igaztalan vádak és ítéletek alól Budaházy Györgyöt és társait, s az állami köntösbe öltözött terror mindannyi áldozatát!

Azaz figyeljünk a család, a Nemzeti Jogvédő és Budaházy Györgyöt a tagjaik között tudó MVSZ nyilatkozataira! Én ezt tanácsolom, jobbat és többet jelen helyzetben nem tanácsolhatok.

Bizalommal az ősi erényben:
Dr. Boór Ferenc (az öreghegyi)

Erre felhívásként tesszük közzé Tián Pál facebook bejegyzését is a szombati tüntetésről:

A szombati összefogás a politikai elítéltekért nem a pártokról szólt, mégha fel-feltűntek itt-ott jobbikos zászlók. Sem az MVSZ, sem az Értünk Értetek, sem a Fejér Szövetség, es a Fidesz sem hozott saját logós plakátokat, holott ezt az ügyet mindenki a magáénak érezheti. Sokkal szélesebb összefogás ez, mintsem gondolnánk. A 2006-2010 közötti politikai indíttatású pereket meg kell szüntetni. És ebben a kormányzó pártoknak is részt kell venni, mert a 2010-es választási eredmények is sokban köszönhetően a most elítélt hazafiaknak.
Mert a közösség, a nemzet ereje az egyének erejének összessége, az egyén ereje pedig a saját és a közösség, a nemzet tagjai erejének összessége.
Ezért kell a magyarság minden tagjáért közösen kiállni, hiszen csak így leszünk biztonságban, erőben, szeretetben.
Értünk Értetek
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=128502604269583&id=100013295324989&pnref=story

és az MVSZ Sajtószolgálat közleményét:
 

Budaházyért! = Magyarországért! - alább közzéteszünk egy hosszabb részletet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége elnökének 2016. szeptember 3-án, a Legfőbb Ügyészség előtt elmondott beszédéből.

"Azért vagyok ma itt, hogy kiálljak Budaházy György és társai mellett. Azért állok ki mellettük elsősorban - elsősorban Budaházy Gyuri mellett - mert a Magyarok Világszövetségének tagja. Másodsorban azért állok ki mellette, mert ő a bizalmunkat élvező tagja a Magyarok Világszövetségének, hiszen az idén választották őt Pest megyei tagjaink a Magyarok Világszövetségének küldöttévé. Tehát nem csak formális kötelességet teljesítek, amikor kiállok mellette, hanem szervezeti, meggyőződésbeli kötelezettséget is. Harmadsorban pedig azért vagyok itt, mert hiszem és tudom, hogy Budaházy Gyuri nem terrorista. És ha ő nem mint vezetője a megvádolt csoportnak, akkor társai sem.

Kedves Magyar Testvérek! Mai tüntetésünknek tétje van. A tét, ezeknek a magyar hazafiaknak az élete. Családjaik élete, amit nem engedhetünk meg, hogy kerékbe törjenek. Mi is történt tulajdonképpen? Mi történt? Azt mondja Magyarország miniszterelnöke 2006. szeptember 17-én, hogy "Magyarország kurvaország..." És következmények nélkül a helyén maradhat? Nem kellett volna eltakarodnia aznap? Vagy másnap? És hogyha ezt megteszi, ha a magyar állam ezt megköveteli a maga jogrendjével, hogy az országot káromló tisztségviselőt elűzik tisztségéből, netán börtönbe is zárja, akkor nem kerül sor Budaházy Györgyék büntetéseire. Akkor nincs szükség a TV-ostromra. Akkor ma nincs mindaz, aminek következményeként ma itt kell állnunk. Tehát, kedves Magyar Testvérek, mai tüntetésünknek végső soron a tétje a magyar jogállam. És végső soron azon is túl a magyar állam, Magyarország sorsa, és a magyar nemzet sorsa. Ma kiállni Budaházyért annyit jelent, mint kiállni Magyarországért!
Ezért is adjuk közleményeinknek ezt a címet: Budaházyért! = Magyarországért!

Hogy juthattunk ide, kérdezték az előttem szólók is, és kérdem velük és Önökkel együtt én magam is. Hogy juthattunk ide? Hogy juthattunk ide, hogy a 2006-os rendőrterror aránytalanul nagyobb kárt, társadalmi károkat okozó, társadalmi veszélyességet hordozó megtorlói közül senki sincs a rács mögött.... és senki nem ítéltek el a politikai vezetők közül. (...) Ha mégis megállnának azok a vádak, akkor is hol vannak ezek a cselekmények ahhoz képest, amit Gyurcsány Ferenc és társai műveltek 2006-ban és azt követően? Van helyük a közéletben? Van helyük szabadlábon? Mondjátok! Van-e?

Hogy juthattunk tehát ide, ehhez az aránytalansághoz, ehhez a méltánytalansághoz, ehhez a jogot lábbal tipráshoz kedves testvéreim...Bizonyára nem előzmények nélkül. És az előzmények közül nem tehetjük, hogy ne szóljunk arról, hogy a rendszerváltás első éveiben a politikum tudtával, hogyan zajlott az olajszőkítés, hogyan zajlott Magyarország ekkénti kifosztása, politikusok ekkénti helyzetbehozatala és meggazdagítása. Néhány halott, néhány öngyilkos rendőr, és minden maradt a régiben."
https://www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/666999733455497/

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

1 megjegyzés: