2016. szeptember 1., csütörtök

Második felhívás minden jóérzésű magyar emberhez: - Én is terrorista vagyok!

Kedves Szövetségesek!

Ez a legkevesebb, amit meg kell tennünk Budaházy György (MVSZ tagtársunk) és társainak, honfitársaink felmentetéséért!

Ha tévedtek volna valamely formál jogi vagy más értelemben, mikor - joggal felháborodva az állami terror elhatalmasodásán hazánkban - tiltakoztak a korrupció és az intézményesített bűnözés ellen, akkor bírságolják meg őket, ítéljenek abban az értelemben!
De!
Ne merészelje semmilyen bíróság jogi eljárások mögé bújva, terrorcselekményekre vonatkozó jogi paragrafusokat, mint kényszerzubbonyt, éppen a törvénytelenség ellen tiltakozókra húzva terrorizálni az egyszerű közéleti embereket, mintha a szervezett bűnözés keretei között háborodtak volna fel! Miközben a bíróságok tehetetlenek a valódi és állami, közhatalmi öltözetbe bújtatott szemkilövető "terroristák", a nyíltan és szervezetten uszító politikusokkal, parancsnokokkal, felettesekkel szemben!

Itt már nem elég akarni, tenni, tenni kell!
Ez a tüntetés legyen az együtt cselekvés kezdete!

Dr. Boór Ferenc elnök - "terrorista"
Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezet

Magyarok Világszövetsége hívja tagjait és híveit, hogy vegyenek részt ezen a tüntetésen.
MVSZ Sajtószolgálat
8976/160901


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése