2016. szeptember 15., csütörtök

Levelesládánkba érkezett: A STOP SÓ előírások életveszélyességéről

Feladó: KEH.HU <no-reply@keh.hu>
Dátum: 2016. szeptember 15. 12:02
Tárgy: Tisztelt Tejfalussy András, üzenetét megkaptuk.
Címzett: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com

KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL
Tisztelt Levélküldő!
A Köztársasági Elnöki Hivatalnak küldött üzenetét megkaptuk. Levelének feldolgozását megkezdtük, szíves türelmét kérjük.

Tisztelettel:
Köztársasági Elnöki Hivatal

Az Ön üzenete:

ÉLETVESZÉLYESEK A NEMZETI STOP SÓ MENZAREFORM SÓZÁSI ELŐÍRÁSAI!

Egészségünk alapfeltétele a sejteink elektromos összeköttetését biztosító vérelektrolit víz H2O, nátrium-klorid konyhasó NaCl és kálium K anyagai étkezéssel helyesen pótlása. Száztízszer annyi benne a víz mint a nátrium-klorid és harmincszor annyi benne a nátrium mint a kálium. A gyógyításhoz több száz év óta használt Ringer infúziós oldat is ilyen arányban juttatja be ezeket az anyagokat. Például 1 nap alatt 3 liter vízzel 27 gramm konyhasóval 10,8 gramm nátriumot, de csak 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe. A tengervízben, ahol az élet keletkezett, ott is harmincszor annyi a nátrium, mint a kálium! Életveszélyes a napi legfeljebb 5 gramm konyhasó maximum 2 gramm nátrium és napi legalább 4,7 gramm kálium pótlás, a 2:4,7=0,43 Na:K dózisarány, amit a magyar lakosságra rákényszerít az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Egy szóval jellemezve: NÉPIRTÁS. És az is az, hogy elhallgatják, ho gy 24 ó ra alatt 11 gramm kálium, 1 óra alatt viszont ennek már a tizede, ill. huszada, az 1,6 ill. 0,8 gramm is életveszélyes.
Káliumműtrágyával növelt káliumtartalmú növényekkel és konyhasó helyett kálisóval sózással növelik mérgezőre az ételekkel és italokkal bejutó kálium mennyiségét. A kálisó patkányméreg!!!
Az infúziókban desztillált víz van. Arányos sópótlás mellett ez a lehető legegészségesebb ivóvíz.
A zsidó törvénykönyv Talmudban 1500 éve benne van, hogy 83 betegség elmúlik egy nagy adag esővíztől, ami desztillált víz és a sózott kenyértől Baba kamma 93 b. lap meg az, hogy a tiszta esővíz a legjobb ivóvíz, amit viszont csak a zsidók ihatnak Taanith 10 a. lap.. Kitalálható, hogy kik irtanak: az egészségért felelős Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat tiltja a tiszta desztillált víz ivást azt állítva felénk, hogy életveszélyesen mérgező, miközben az ő konyhasó pótlás akadályozásuk teszi a tiszta ivóvizet is életveszélyessé. TERRORISTÁK az ÁNTSZ-esek, akik a sózási- és vízpótlási hamis előírásaikkal naponta százával tudatosan gyilkolják a magyarokat. Minket kb. 1950 óta gyilkolnak. Akkor kaptak Nobel díjat, akik patkányokon és embereken végzett hatásméréseik eredményeivel bebizonyították, hogy az étkezési kálium túladagolás és konyhasó pótlás korlátozás is életrövidítő és ivartalanító hatású, vagyis alkalmas a fajirtásra.
Már sokszor feljelentettem őket, a köztársasági elnöknél, a miniszterelnöknél, az ügyészségen és a rendőrségen is, de a szakértőik mindenhol akadályozzák a büntetőeljárást. Kitalálhatod, hogy miért.
Ezek ellen egyénileg kell védekezned: saját háztartási desztillálóddal tisztítsd meg az ivóvized, a kálisómentes gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasóval vízarányosan pótold a sót és kerüld el a magas káliumtartalmú italok és ételek, pl. zöldséglevek, Coca-Cola, szója stb. túlfogyasztását!

A lényeg egy mondatban: Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat szakártói ki akarnak irtani minket a tiszta víz ivás akadályozásával, a kálisóval mérgezett nem kóser élelmiszerekkel és konyhasópótlás akadályozásával, a bizonyítékait lásd www.tejfalussy.com: videók, email-könyvek, MEHNAM 532, on-line tanítás, www.aquanet.fw.hu, ill. a háztartási ivóvízdesztilláló készülékeket is megtekintheted az interneten, a Google kereső segítségével.

Csak akkor add tovább a családtagjaidnak és az ismerőseidnek, ha nem sajnálod rá az időt és a fénymásolási költséget, hogy egészségesebben éljenek és szaporodóképesek maradjanak!

Verőce, 2016. szeptember 15.

Jogos védelem Btk. és megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás Ptk. keretében, a Magyarok Szövetsége Népmozgalom részéről is, közzéteszi a www.tejfalussy.com honlap tulajdonosaként:
Tejfalussy András

Közérdekű bejelentésként is kapták: Orbán Viktor, Áder János és ORFK
Iratjel: szorolap160915

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése