2011. november 20., vasárnap

Hétvezér Est 2011.11.22.: A teremtő társadalom - 2012

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Jámbor Krisztián Imre: A teremtő társadalom, a bennünk élő jövő
2011. november 22. 19 óra, Székesfehérvár, Civil (volt Technika Háza) Központ

Jámbor Krisztián Imre lesz a Fejér Szövetség 103. Hétvezér Estjének előadója.

Krisztiánt a szövetség alapító már évek óta jól ismerik, azonban Fejér megyében a Soponyai Szent Mihály Napi Vásáron ismerhette meg a tágabb közönség, ahol az előadó jurtában arról győzte meg a vásárra látogató hallgatókat, hogy 2012 nem a világ vége, hanem a teremtő társadalom kezdete.

A fiatal előadó, mindössze két éve végzett szociálpedagógusként. Azóta kutatással, fejlesztéssel foglalkozik, és vallja, mindenkinek van egy egyéni küldetése, feladata, melyet teljesítenie kell, ha nem is esik egybe napi munkájával.

2009-ben ennek szellemében tevékenykedett és társaival együtt három megyéből, összesen 381 családot szervezett Bösztörpusztára, a Magyarok Országos Gyűlésére, ahol akkor és azóta minden évben többszázezren vettek/vesznek részt.

Szívesen látogatja a közösségeket, hogy átadja saját tapasztalatait, egyéni, leleményes megoldásait, az előttünk álló változások átvészelésének lehetőségeit, amelyeknek legvégül jobbító hatásuk lesz a világra.

A mai előadás során a mindnyájunkat érintő válság kérdéseit feszegeti, kitér arra, hogy mennyiben érinti az egyént, a családot és más közösségeket, a nemzetet. Egyszerű megoldási javaslatokat is kínál. Olyanokat, amik máshol már működnek.

Az előadás helye: Civil (hajdan: Technika Háza) Központ, Székesfehérvár, Rákóczi út
Az előadás ideje: 2011. november 22. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése